Viitorul va cumpăra un jucător de la ACS Poli. Ionel Ganea testează...

Viitorul va cumpăra un jucător de la ACS Poli. Ionel Ganea testează încă două nume din ligile inferioare

1
DISTRIBUIȚI

ACS Poli ar putea să reducă din minusul financiar printr-un transfer pe bani în Liga I. Mijlocaşul Andrei Artean e dorit de FC Viitorul, grupare care s-a calificat astăzi în turul II preliminar din Europa League. Aflată până mâine în cantonamentul de la Poiana Braşov, gruparea timişoreană caută în schimb noi soluţii de completare a lotului.


Spaniolul Marc Enriquez De La Rosa şi atacantul Alexandru Baranyi, de la Ghiroda, sunt ultimii testaţi.

Artean (24 de ani) e ca şi acontat de Viitorul lui Gică Hagi. Informaţia publicată de prosport.ro a fost confirmată de directorul general al constănţenilor, Cristian Bivolaru, la Digi Sport. Acesta a spus că mijlocaşul va ajunge probabil sub comanda „Regelui” după ce Viitorul a avansat un tur în Europa League. Fosta campioană a făcut 0-0 acasă, după ce a învins-o în deplasare pe luxemburgheza Racing Union cu 2-0 şi va juca în turul II cu olandezii de la Vitesse Arnhem.

Andrei Artean a jucat în sezonul trecut în 36 de partide în elită şi a marcat trei goluri. Transferul său ar mai ameliora situaţia datoriilor clubului bănăţean retrogradat.

Baranyi, printre trialişti

ACS Poli continuă să caute soluţii de completare a lotului în stagiul de la Poiana Braşov, unul care se va încheia mâine după amicalul cu Olimpic Râşnov, programat la ora 11. Astfel, Ionel Ganea îi are de azi sub comandă şi pe Alexandru Baranyi, atacant care a marcat 16 goluri în 23 de apariţii pentru ACS Ghiroda în sezonul trecut al Ligii a III-a. Totodată acesta e un localnic care a mai fost în atenţia clubului în urmă cu câţiva ani. De asemenea a sosit în cantonament şi un mijlocaş spaniol practic anonim. Marc Enriquez De La Rosa (21 de ani) a jucat ultima dată la UE Tarrega (din divizia regională din Catalunya).

Reamintim că la ACS Poli se mai află în probe englezul Luke Tan Xian şi olandezo-rwandezul Pierre Semudenge-Mujene. Camerunezul Ikong Yuh nu a semnat încă un contract, dar va rămâne sigur mai ales dacă Artean pleacă la Viitorul.

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.