Accident cumplit: trei morți, după ce mașina în care se aflau a...

Accident cumplit: trei morți, după ce mașina în care se aflau a intrat într-un TIR, pe un drum din Timiș UPDATE Detalii despre victime

0
DISTRIBUIȚI

Un accident cumplit de circulație a avut loc, astăzi, pe un drum din județul Timiș. Potrivit reprezentanților Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Timiș, trei persoane au murit după ce mașina în care se aflau a intrat într-un TIR.

Accidentul a avut loc în dreptul localității Belinț, pe drumul care leagă Timișoara de Lugoj. “Un autoturism care circula dinspre Timișoara spre Lugoj, în care se aflau trei persoane, din motive necunoscute a pătruns pe contrasens și a intrat într-o autoutilitară care se deplasa regulamentar. În urma impactului, toate cele trei persoane aflate în autoturism au murit”, au transmis reprezentanții IPJ Timiș.

La ora transmiterii acestei știri, traficul rutier este blocat pe ambele sensuri de mers, în zona producerii accidentului rutier.

UPDATE Potrivit reprezentanților Inspectoratului Județean de Poliție Timiș, șoferul mașinii avea 39 de ani, iar ceilalți doi pasageri care au murit sunt un bărbat de 67 de ani și o femeie de 58 de ani.


Autoutilitara în care mașina a intrat era condusă de un bărbat de 38 de ani, iar în aceasta se mai aflau și doi minori, o fetiță de opt ani și un băiat de nouă ani. Niciuna dintre cele trei persoane nu a fost rănită.

Foto: ISU Timiș

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.