Accident grav în vestul țării. Un mort și trei răniți după ce...

Accident grav în vestul țării. Un mort și trei răniți după ce o mașină și un microbuz s-au ciocnit

0
DISTRIBUIȚI

Un accident grav de circulație s-a produs, astăzi, pe un drum din vestul țării, în urma căruia o persoană a murit. Potrivit polițiștilor, accidentul a avut loc pe DN7G, la ieșirea din localitatea Nădlac către Arad, fiind implicate o mașină și un microbuz de transport marfă.

În urma impactului, șoferul mașinii a murit, iar o altă persoană aflată în autoturism, un tânăr de 17 ani, a fost rănită grav.


De asemenea, cele două persoane din autoutilitară au fost rănite ușor.

Conform polițiștilor arădeni, de vină pentru producerea accidentului rutier a fost șoferul mașinii, care a intrat pe contrasens și a lovit frontal autoutilitara care circula regulamentar. La locul producerii accidentului a fost solicitată și intervenția elicopterului SMURD, pentru transportarea tânărului de 17 ani la Spitalul Județean Timișoara.

La ora transmiterii acestei știri, traficul rutier este blocat pe ambele sensuri, în zona producerii accidentului rutier.

“Intervine din cadrul Detașamentului de Pompieri Arad o autospecială de stingere cu apă și spumă și patru subofițeri, o autospecială pentru descarcerare cu trei subofițeri, două echipaje SAJ și elicopterul SMURD”, a arătat ISU Arad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.