Ciocnire între două maşini, într-un cartier rezidenţial din Timişoara. A fost trimisă...

Ciocnire între două maşini, într-un cartier rezidenţial din Timişoara. A fost trimisă ambulanţa SMURD UPDATE Filmul accidentului

0
DISTRIBUIȚI

Accident rutier la primele ore ale dimineţii, în Timişoara. O femeie a avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce două maşini s-au ciocnit la intersecţia străzilor Aida cu Mureş, în Calea Girocului.

Din primele informaţii, în incident au fost implicate două autoturisme. Accidentul s-a soldat cu o victimă. La faţa locului se află mai multe echipaje ale poliţiei, iar de la ISU Timiş s-au deplasat 6 subofiţeri cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD.

UPDATE Filmul accidentului

Accidentul s-a produs din cauza unui şofer neatent, care nu a oprit la semnul stop.


Tânărul de 27 de ani se afla pe strada Aida, iar la intersecţia cu strada Mureş, pe fondul greşelii comise la volan, a intrat într-o altă maşină care se deplasa regulamentar, la volanul căreia se afla un bărbat de 37 de ani.

În urma coliziunii, o femeie de 35 de ani a suferit răni uşoare.

„Un tânăr de 27 de ani a condus un autoturism pe strada Aida, iar la intersecţia cu strada Mureş nu a respectat semnificaţia indicatorului stop, intrând în coliziune cu un autoturism ce se deplasa regulamentar, condus de un bărbat de 37 de ani. În urma impactului a rezultat o victimă, pasageră în autoturismul condus de şoferul nevinovat”, a transmis Aurora Voicilă, purtător de cuvânt al IPJ Timiş.

Oamenii legii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.