Accident în vestul țării, cu șase victime. Două mașini s-au ciocnit FOTO

Accident în vestul țării, cu șase victime. Două mașini s-au ciocnit FOTO

0
DISTRIBUIȚI

Șase persoane au ajuns la spital, aseară, în urma unui accident rutier care a avut loc între Bocsig și Ineu, județul Arad.


Un BMW și un Volkswagen Lupo s-au ciocnit. Potrivit aradon.ro, în prima mașină se aflau patru persoane, iar în cea de-a doua, trei, un tată cu doi copii. În urma impactului, șoeful BMW-ului a rămas încarcerat, dar conștient.

“A intervenit Detaşamentul de Pompieri Ineu, cu o autospecială cu modul de descarcerare şi cinci subofiţeri, care au acţionat pentru extragerea victimei din autoturism, ulterior fiind predată echipajului de ambulanţă şi transportată la spital”, au precizat reprezentanţii ISU Arad, pentru sursa citată. Totodată, au ajuns la spital pentru a primi îngrijiri medicale înca două persoane din BMW. Cei din VW au făcut atac de panică şi au fost transportaţi, de asemenea, la spitalul din Ineu cu maşina poliţiei.

Potrivit participanţilor la trafic, circulaţia autovehiculelor pe DN 79A, între Bocsig şi Ineu, a fost blocată pe ambele sensuri, timp de mai bine de o oră.

Foto: aradon.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.