Ionel Ganea, conferință fără jurnaliști ”deranjanți” de ziua sa. Cei de la...

Ionel Ganea, conferință fără jurnaliști ”deranjanți” de ziua sa. Cei de la ACS Poli sunt revoltați de programările din Liga a II-a

0
DISTRIBUIȚI

ACS Poli joacă duminică primul meci de pe teren propriu din actualul sezon al B-ului. Adversarul bănățenilor va fi Dacia Unirea Brăila, dar și căldura. Nici Ionel Ganea și nici elevii săi nu sunt mulțumiți de ora de disputare a partidei. Antrenorul timișorenilor a precizat că echipa sa își va trata cu seriozitate adversarul, unul care de asemenea a traversat o vară grea.

De ziua sa, fostul internațional împlinind 45 de ani, Ionel Ganea a avut o conferință de presă înaintea partidei cu Brăila la care au asistat doar jurnaliști invitați special. Reporterul PRESSALERT.ro a fost anunțat de ieri că nu e dorit de antrenor la conferințele sale și nu e unicul caz. La fel întâmplându-se și cu celălalt reprezentant media ”evacuat” din teren la jocul cu Giarmata de către ”secundul” Emil Szolomajer

”Întâlnim o echipă cu experiență, care activează de foarte mult timp în Liga 2, e o echipă cu un palmares bun. Am văzut la primul lor meci că sunt ca și noi, o echipă în construcție. Dar cred că Brăila va veni aici să ne pună probleme și o să fim foarte atenți cu ei”, a declarat Ionel Ganea despre următorul adversar.

”În primul rând jucătorii care sunt acum la echipă, mare parte din ei nu au probleme financiare, pentru cei vechi sunt ceva probleme, dar domnul președinte se luptă… au primit o parte din salarii și e un lucru foarte bun pentru noi”, a mai spus tehnicianul despre problemele cu banii. Rămasă fără opțiunea vestiarelor și anexelor stadionului ”Dan Păltinișanu”, conferința ”exclusivistă” de azi a avut loc la liceul Banatul.


Echipa a rămas deocamdată se se pregătească la baza sportivă de lângă arena mare, deși baza ”Electrica” a fost gătită pentru ACS Poli, lipsind doar mobilierul din vestiare.

Cel mai mult timișorenii și nu numai ei sunt deranjați de ora de disputare a jocurilor în B, vara. ”O problemă foarte mare pentru noi și restul echipelor e că suntem obligați să jucăm pe o caniculă destul de mare și nu înțeleg de ce nu s-au făcut două serii cu 14 echipe, acest campionat al Ligii a II-a, cu 20 de echipe, nu are nicio logică de moment ce la Liga I se joacă cu 14 echipe, șase în play-off, opt în play out”, a adăugat Ganea.

Alex Popovici: ”Am rămas, acceptăm condițiile”

Aflat la un moment dat în afara lotului, Alex Popovici e hotărât acum să continue munca alături de ACS Poli. ”Din punctul meu de vedere e prima etapă, așa o văd, pentru că ce s-a întâmplat în urmă cu o săptămână… Trebuie să fie o lecție pentru noi. Indiferent de problemele care sunt, suntem la Poli Timișoara. Copiii care au venit, împreună cu cei experimentați, am rămas, am acceptat condițiile și nu mai putem accepta ce s-a întâmplat în prima etapă. Cred că ne vom prezenta altfel și vom avea o altă atitudine”, a spus atacantul timișorean. ”Nu e tocmai ușor, dacă stăm să ne gândim zilnic, nu ne-am mai prezenta, nu am mai luat de șapte luni banii, dar mi-am asumat chestia asta, nu stau să mă gândesc zilnic… cred că facem toți acest lucru pentru că iubim acest sport. Sunt aici și datorită lui Ionel, are încredere în mine, ne motivează cel mai mult… Cred că lucrurile vor evolua bine”, a conchis Popovici.

Acesta e revoltat la rândul său de programările din B: ”Cred că celor care organizează meciurile nu le pasă. Aș vrea să-i văd… să stea măcar să se uite la meciuri la ora 13. E inuman, e foarte cald. Stadionul nostru e făcut din betoane, care se încing în timpul săptămânii. Cred că la ora jocului vor fi pe teren 37 de grade. E un consum foarte mare…”

Opoku și Kawaguchi, păstrați

Dintre cei șase străini testați miercuri, Ionel Ganea a păstrat doi mijlocași. E vorba de ghanezul Justice Opoku (20 de ani), fost junior la Inter Milano, și niponul Kawaguchi Jushi (25 ani). Cei doi nu vor fi însă probabil legitimați la timp pentru jocul de duminică.

Partida ACS Poli – Dacia Unirea Brăila e programată duminică, de la ora 13.00, pe arena ”Dan Păltinișanu”, în etapa a II-a a Ligii a II-a.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.