ACS Poli are de azi un nou antrenor din „exterior”. Ce localnic...

ACS Poli are de azi un nou antrenor din „exterior”. Ce localnic a mai fost pe listă după eşecul cu Luceafărul

0
DISTRIBUIȚI
Ștefan Nanu. Sursa foto: cugetliber.ro

Petre Vlătănescu a fost doar o rundă „interimar” pe banca lui ACS Poli. După eşecul sever, scor 2-4 la Sînmartin, cu Luceafărul, conducerea clubului a apelat la o variantă din afara clubului. De astăzi la cârma primei echipe se află fostul internaţional Ştefan Nanu, care a pregătit în ultima perioadă formaţii juvenile.

Nanu (49 de ani) a confirmat că va prelua formaţia timişoreană într-o declaraţie oferită site-ului arenavalceana.ro. „Sunt convins că va fi un campionat greu, dar am acceptat să fiu antrenor la Poli, pentru că vreau să fac ceva pentru această echipă foarte importantă pentru fotbalul din România.


Am în lot foarte mulţi juniori. Deci Poli este o echipă tânără. Obiectivul meu este să fac o echipă competitivă”, a spus Ştefan Nanu pentru sursa citată.

Tehnicianul a și condus primul antrenament la Timișoara, în această seară, de la ora 18.00. Acesta a pregătit ultima dată formaţia U17 a clubului SCM Rm. Vâlcea. La nivel de seniori ex-rapidistul le-a mai pregătit pe FCM Câmpina, Farul şi Minerul Motru.

Velcea a refuzat

Preşedintele Radu Birlică a spus că pe lista cu posibilii înlocuitori ai lui Ganea, plecat în urmă cu o săptămână, a fost şi Valentin Velcea, dar cel care a fost tehnicianul echipei la începuturile din 2012 a refuzat oferta.

„Ne-am înţeles în proporţie de 99% (n.r. cu Ștefan Nanu). Domnul Vlătănescu, de când l-am pus, a spus că el vrea să fie antrenor secund, să nu mă bazez pe el, că nu poate să fie antrenor principal. Nanu are acelaşi obiectiv, să creeze o echipă care să joace fotbal, noi nu avem obiectiv promovarea. Are experienţă internaţională mare şi mă leagă de el o prietenie de ani de zile… Au mai fost pe listă şi alţi antrenori. Unul dintre ei e timişoreanul Valentin Velcea, dar nu a vrut”, a declarat Radu Birlică.

Petre Vlătănescu va rămâne astfel în staff, dar ca „secund”, tot „pe loc” rămâne şi Căln Frunză, ca antrenor cu portarii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.