ACS Poli s-a sucit şi a modificat preţurile biletelor pentru meciul cu...

ACS Poli s-a sucit şi a modificat preţurile biletelor pentru meciul cu UTA. Cât costă acum tichetele

0
DISTRIBUIȚI

Clubul timişorean a schimbat tariful de intrare la meciul cu arădenii chiar în seara dinaintea partidei. Cel mai ieftin bilet la ACS PoliUTA costa până astăzi 10 lei şi permitea accesul la tribuna a II-a sau peluza oaspeţilor.


În anunţul de ultimă oră se informează că vor exista doar bilete de 20 de lei pentru intrare generală.

Excepţie face accesul la loje, care a rămas neschimbat, aici un tichet costă 50 de lei. ACS Poli a luat decizia în această seară de a modifica preţurile anunţate miercuri. Atunci, pe lângă tarifele de mai sus, un bilet la tribuna I costa doar 15 lei iar la tribuna 0 se intra cu 20 de lei.

Decizia îi afectează poate mai mult pe fanii oaspeţi, care şi-au planificat o deplasare cu autocarele bazându-se pe un pachet de 25 de lei (costul deplasării + bilet) de persoană. Totodată şi spectatorii care vor să stea la tribuna a II-a vor scoate acum din buzunare cu zece lei mai mult.

ACS Poli, căreia astăzi i s-a acceptat oficial intrarea în insolvenţă de către Tribunalul Timiş, joacă mâine cu UTA, de la ora 13.30, pe arena „Dan Păltinişanu”. Biletele sunt puse în vânzare la casieriile din jurul stadionului doar în ziua meciului. Arădenii au început mai bine campionatului ca timişorenii şi au şapte puncte după primele patru jocuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.