ACS Poli are soluția de rezervă pentru ”Dan Păltinișanu”. Pe ce bază...

ACS Poli are soluția de rezervă pentru ”Dan Păltinișanu”. Pe ce bază din oraș e așteptată echipa pregătită de Ionel Ganea

0
DISTRIBUIȚI
Un amical ACS Poli – Ghiroda, iarna pe ”Electrica”

ACS Poli ar putea să-și rezolve una dintre problemele verii, printr-o mutare, cel puțin temporară. Echipa retrogradată e așteptată la baza ”Electrica”, de lângă Pădurea Verde, acolo unde, pe lângă antrenamente elevii lui Ionel Ganea ar putea disputa și câteva partide în Liga a II-a.

”Electrica”, baza sportivă a STPT-ului, respectiv ”Colterm”, erau variantele de rezervă ale lui ACS Poli pentru desfășurarea antrenamentelor, în condițiile în care accesul la vestiarele arenei ”Dan Păltinișanu” i-a fost interzis de CJ Timiș. Conform surselor noastre timișorenii au optat pentru prima variantă și puteau deja demara antrenamentele la arena de la Pădurea Verde, una care a fost renovată recent și dispune de vestiare decente.


Ieri, ACS Poli a optat pentru a disputa un amical tot pe terenul I, ”Adrian Stoicov”, de lângă ”Dan Păltinișanu”.

La ”Electrica” timișorenii au disputat numeroase partide cu caracter amical în anii trecuți. Aici activează câteva grupe de juniori și echipa ”mare” a Electricii care va începe noul sezon în ”Județ”. E loc însă și pentru seniorii din B. Arena de la Pădurea Verde a fost și gazda Ripensiei la reactivarea proiectului roș-galben. ACS Poli ar putea organiza aici și câteva jocuri din B, cele cu adversari care nu au galerii numeroase, capacitatea arenei, care are și gradene, fiind de circa 3.000 de locuri. Jocul cu Brăila, de duminică, ora 13, e programat tot pe ”Marele oval”, arena obișnuită pentru meciurile de pe teren propriu.

Foto: Electrica Timișoara / Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.