ACS Poli versus ASU Poli, într-un top internaţional al celor mai aşteptate...

ACS Poli versus ASU Poli, într-un top internaţional al celor mai aşteptate evenimente fotbalistice. În ce companie selectă se află derby-ul timişorean VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Virgil Simonescu

Întâlnirea dintre ASU Politehnica şi ACS Poli la nivelul Ligii a II-a suscită şi interes din afara ţării. Derby-ul timişorean figurează pe locul 7 în lista celor mai aşteptate evenimente fotbalistice din lume în ediţia 2018-19 întocmită de către cei de la Copa90.

Una dintre cele mai urmărite publicaţii media online destinate fotbalului a propus un top 10 al celor mai interesante evenimente din noul sezon.


Derby-ul „Poli Timişoara” e la loc de cinste, între momente precum revenirea lui Eintracht Frankfurt în cupele europene sau derby-ul Hamburgului dintre HSV şi St. Pauli, aflat pe prima poziţie.

Britanicii au auzit de povestea palmaresului fotbalului alb-violet de pe Bega şi au încercat să prezinte aproximativ situaţia celor două grupări Poli. „Cele două se vor întâlni în campionat într-un fel de echivalent MK Dons vs. AFC Wimbledon al fotbalului românesc. În materie de fani întâlnirea e însă mai dezechilibrată. Cu ASU având una dintre cele mai efervescente peluze din România, în timp ce ACS nu e cunoscută pentru fanii pasionali…”, se spune în clipul postat pe YouTube. Observaţiile celor de la Copa90 sunt oricum măgulitoare dacă ţinem cont de numărul mic de suporteri prezenţi în ultima perioadă la meciurile oricărei grupări timişorene.

Prima întâlnire dintre cele două în Liga 2 va avea loc în jurul datei de 20 octombrie, când ACS Poli va fi gazdă. Până acum cele două s-au întâlnit o singură dată, în ediţia trecută a Cupei României, când ASU Poli a pierdut cu 1-0.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.