Soția unui interlop celebru din Timișoara, numită de PSD în conducerea regiei...

Soția unui interlop celebru din Timișoara, numită de PSD în conducerea regiei Administrației Canalului Bega

2
DISTRIBUIȚI

Regia Autonomă „Administrația Canalului Bega”, fără de care cele șapte vaporașe nu pot circula, a fost înființată, în luna iunie, iar recent a fost făcut încă un pas important. Astfel, prin ordin al ministrului Transporturilor, au fost numiți cei cinci membri ai Consiliului de Administrație, al cărui președinte este Titu Bojin, actualul director al Administrației Bazinale de Apă Banat.

De asemenea, tot prin ordin de ministru a fost numit în funcția de director general interimar Gheorghe Tătar, angajat ca inginer în cadrul ABA Banat, iar în funcția de director economic – Ramona Olteanu, fost consilier local PSD în perioada 2012 – 2016. Ramona Olteanu este soția lui Adrian Olteanu, unul dintre ”greii” lumi interlope din Timișoara. Numele lui Olteanu a apărut inclusiv în dosarul grupării conduse de Sorin Udrea, el fiind audiat în calitate de martor și a negat că a vrut să împace cele două grupări aflate în conflict. În același dosar, unul dintre martori a povestit cum a intervenit Adrian Olteanu în cazul unei datorii.  Adrian Olteanu este considerat unul dintre cele mai influente personaje în lumea interlopă din Timişoara, iar firmei acestuia de pază şi protecţie – Ireproşabil Security – i-a fost ridicat avizul de către Poliţie după ce, în 2007, doi bodyguarzi de la această societate au omorât în bătaie un angajat al Penitenciarului Timişoara care a făcut scandal la un bar de la ieşirea din Timişoara spre Lugoj.


Adrian Olteanu patronează din umbră o altă firmă de pază – RAO Security, care oficial este condusă de socrul acestuia, fost ofiţer SRI. Dacă Adi Olteanu a stat mereu în umbră, preferând să nu fie implicat direct, fratele său, Marcel Olteanu a fost condamnat alături de Brigitte Sfăt, actuala prietenă a lui  Ilie Năstase, pentru sechestrarea barmanului şi administratorului clubului deţinut la acel moment de Brigitte.

„Domnul Gheorghe Tătar este director general, eu sunt membru în Consiliul de Administrație și sunt președinte al CA. Ne-am ales noi de noi, am fost cinci membri acolo pe șase luni de zile, până la sfârșitul anului. Pe șase luni de zile este și conducerea interimară a regiei. Ramona Olteanu este director economic. Se așteaptă bugetul, sperăm că la prima ședință de Guvern va fi aprobat bugetul. De două luni și ceva, de când este deschisă regia, se străduiesc toate persoanele care sunt acolo să facă pregătirea pentru ceea ce înseamnă regia. Probabil se va stabili de primărie când vor circula vaporașele nu doar în regim de agrement, începând cu 1 septembrie, probabil. Regulamentul de funcționare e pe site, când iasă de pe site, se dă ordinul de ministru și din momentul acela poate să se circule”, ne-a declarat Titu Bojin, directorul ABA Banat.

Vă reamintim că vaporașele cumpărate de Primăria Timișoara în cadrul proiectului de reabilitare a malurilor Begăi circulă în regim de teste de la începutul lunii august.

2 COMENTARII

  1. Bunul simt a pierdut demult partida in Romania.
    Felicitări pt.incapatanare de a spune interlopului ca e interlop si pilei politice ca e pila si atât.
    Toți au pretenția că sunt domni si doamne.
    Vai de noi ca nație.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.