Adrenalină la final de tură. Băut şi fără permis, un bărbat a...

Adrenalină la final de tură. Băut şi fără permis, un bărbat a furat mașina colegului și a făcut accident

0
DISTRIBUIȚI

Un bărbat în vârstă de 42 de ani, cu spirit aventurier, a reușit să producă un accident rutier pe un drum din județul Timiș, ieri dimineață. Îndrăzneala sa l-a făcut să ajungă după gratii.

Bărbatul, recidivist, băut fiind şi fără să aibă permis de conducere, a furat maşina colegului de serviciu şi a făcut accident, în apropiere de parcarea Hergheliei Izvin, anunţă IPJ Timiş.


A ieşit cu autoturismul în decor, din cauză că nu a adaptat viteza la condițiile de drum.

Pentru că emana vapori de alcool, polițiștii l-au testat cu etilotestul, rezultând valoarea de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat. La spital i s-au prelevat şi probe biologice, pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

Accidentul s-a soldat doar cu pagube materiale.

“În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt în scop de folosință, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influența alcoolului, bărbatul, de 42 de ani, fiind reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș”, a informat IPJ Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.