Al treilea agresor al femeii jandarm a fost identificat. Astăzi, procurorii militari...

Al treilea agresor al femeii jandarm a fost identificat. Astăzi, procurorii militari încep audierile cu privire la intervenţia jandarmilor de la protestul diasporei

0
DISTRIBUIȚI

Jandarmeria Română a anunţat că a identificat încă un bărbat dintre cei care ar fi agresat-o pe femeia jandarm, la protestul diasporei de vineri seară, din capitală. Este al treilea agresor ridicat de autorităţi.

După audieri, bărbatul a declarat că este vorba despre o confuzie şi a negat acuzaţiile. A precizat, însă, că era în zonă când cei doi jandarmi au fost încercuiţi de câţiva protestatari şi loviţi violent.

Alţi doi agresori ai jandarmilor au fost arestaţi preventiv ieri seară.


Ionuţ Liviu Cojoacă, în vârstă de 30 de ani şi Claudiu Dobre, de 24 de ani, ambii din Bucureşti sunt acuzaţi de
ultraj şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Acum, poliţiştii cer ajutor populaţiei ca să găsească şi hoţul de arme.

Astăzi, procurorii militar încep şi audierile în dosarul în care cercetează modul în care au intervenit jandarmii la protestele de vineri seară.

Deja, peste 33 de oameni agresaţi de forţele speciale au depus plângeri penale. La Parchetul Militar din Bucureşti au ajuns, în această dimineaţă, mai multe persoane care vor să depună denunţuri. Cercetările au loc pentru abuz în serviciu şi purtare abuzivă.

Manifestanţii agresaţi de jandarmi sunt chemaţi la sediul Parchetului, astăzi şi mâine.

Procurorii militari de la Parchetul Militar Teritorial de pe lângă Tribunalul Militar Bucureşti s-au sesizat din oficiu în cazul incidentelor extrem de violente de vineri seară. În urma acestor incidente, peste 450 de oameni au fost asistaţi medical, între ei şi jandarmi.

Foto: Agerpres

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.