Alertă în zona Gării de Nord din Timișoara. Bărbat plin de sânge...

Alertă în zona Gării de Nord din Timișoara. Bărbat plin de sânge pe trotuar FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1269343694">

S-a dat alarma, astăzi, în zona Gării de Nord din Timișoara, unde mai mulți trecători au sunat la 112 după ce au observat un bărbat plin de sânge pe trotuarul de pe B-dul General Ion Dragalina. De altfel, urme de sânge au putut fi observate pe partea dreaptă a arterei, pe trotuar, în sensul de mers spre gară.

Imediat, la fața locului s-au deplasat o ambulanță, precum și două echipaje de poliție. Potrivit reprezentanților Inspectoratului Județean de Poliție Timiș, un bărbat în vârstă de 38 ani, din județul Brăila, om al străzii, a băut cu un prieten la un bar din zona Gării de Nord. La un moment dat, prietenul de pahar al bărbatului i-a luat o parte din bagaje și s-a urcat într-un tren, care a și plecat în scurt timp.

Nervos, individul din Brăila a început să dea cu pumnii în geamurile unor spații comerciale din apropiere, astfel că s-a rănit la ambele mâini cu cioburi. Bărbatul a fost transportat la Casa Austria a Spitalului Județean Timișoara pentru îngrijiri medicale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.