ASU Politehnica a remizat într-un amical timișorean cu Centrul Național de Pregătire....

ASU Politehnica a remizat într-un amical timișorean cu Centrul Național de Pregătire. Cosmin Petruescu a testat un nou portar

0
DISTRIBUIȚI

La două zile după eșecul cu Chindia, din prima rundă a Ligii a II-a, ASU Poli a disputat un nou amical. Antrenorul Cosmin Petruescu a folosit ieri seară, contra celor de la CNP Timișoara, componenții care au evoluat mai puțin sau deloc în meciul de campionat, dar și doi jucători din afara lotului oficial. Partida s-a încheiat la egalitate, 2-2, după un final cu trei goluri.

Gazdele de pe ”Știința” au deschis scorul după 12 minute prin atacantul împrumutat de la Viitorului, Romeo Bănică. La fel ca în alte meciuri din această vară, tinerii pregătiți de Cristian Petcu nu au cedat și au revenit. Cu zece minute înainte de final Trip a egalat, pentru ca cinci minute mai târziu să și conducă prin golul lui Rusu. ASU Politehnica a egalat printr-o altă achiziție recentă, Adrian Bedea.

În partea secundă poarta alb-violeților a fost apărată de Dalin Munteanu, fost goalkeeper al Ripensiei, acesta s-a accidentat grav la genunchi în sezonul trecut, în meciul roș-galbenilor cu Brăila de pe teren propriu.


De asemenea pe parcurs a intrat la ASU Poli și atacantul Alex Rus, care a mai evoluat la ”Băieții în ghete” și aparține contractual de clubul susținut de suporteri.

ASU Politehnica Timișoara: Borbei – Bedea, Szasz, Coadă, Cojocaru – Ignea, Lazea, Bîte – Ghinescu, Bănică, Miholca. Au mai intrat: D. Munteanu – Gașpar, Rus. Antrenor: Cosmin Petruescu.

CNP Timișoara: Matenciuc – Mițuică, Coroiu, Stoianovici, Popa – Gâdea, Pop, Jurj, Trip – Pițigoi, Șimăndan. Au mai intrat: Pădure – Rusu, Bănceanu, Lazăr, Cine, Kecskes, Goța. Antrenor: Cristian Petcu.

Dalin Munteanu, care a mai evoluat, printre altele, la Sporting Roșiori în Liga a III-a, ar putea fi soluția timișorenilor pentru a avea trei portari în lot. La fel ca Murariu și Borbei, Munteanu e de asemenea jucător U21. ”Este un băiat pe care îl cunosc destul de bine din Liga a III-a. El vine după o perioadă destul de ingrată, a fost accidentat, operat, iar acum a terminat perioada de recuperare. Se antrenează de două săptămâni cu noi. Rămâne să vedem în perioada următoare dacă din punct de vedere medical, în primul rând, este apt. Mai apoi putem discuta despre el din punct de vedere sportiv”, a spus Cosmin Petruescu despre posibila achiziție.

Următorul meci al ”Băieților în ghete” în Liga a II-a va fi sâmbătă, de la ora 11.00, la Petroșani, pe terenul nou promovatei ACS Energeticianul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.