Atenție, șoferi! Cozi kilometrice pe drumul național care leagă Făgetul de Deva....

Atenție, șoferi! Cozi kilometrice pe drumul național care leagă Făgetul de Deva. Ce se întâmplă FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-738982944">

Șoferii care plănuiesc să ajungă de pe autostrada A1 pe direcția Deva trebuie să se înarmeze cu răbdare, astăzi, deoarece o lucrările la o porțiune de drum în zona Coșava – Coșevița duc la adevărate blocaje în trafic. Astfel, de dimineață, pe ambele sensuri de mers, cozi de aproximativ 10 kilometri s-au format ca urmare a lucrărilor efectuate de DRDP Timișoara.

Calvarul şoferilor care folosesc autostrada A1 spre Deva continuă şi în aceste zile de vară. Din păcate, loturile 3 şi 4 nu sunt finalizate, iar cei aflaţi în trafic sunt nevoiţi să circule porţiunea respectivă pe fostul drum naţional care leagă Lugoj şi Deva. Problema este că în această perioadă, de mai multe luni, exact pe această porţiune sunt în derulare lucrări de reparaţii la carosabilul greu afectat de tot traficul preluat de pe autostradă. Şoferii sunt nevoiţi să coboare de pe drumul rapid la sensul giratoriu de la Margina, iar de aici să continue pe drumul clasic. Cum circulaţia este restricţionată şi aici din cauza lucrărilor, la ieşirea de pe autostradă se crează ambuteiaje, şoferii find blocaţi în trafic. Ei sunt nevoiţi să aştepte pentru a-şi continua drumul spre Deva.

Din păcate, DN 68A, între Coșava şi Coșevița a fost extrem de afectat de traficul greu care trebuie să folosească această drumul rută pentru a continua pe autostrada Deva – Orăştie, de la nodul de la Şoimuş. Ca şi rută alternativă la DN 68A este oferit drumul naţional dintre Arad şi Deva, pe malul Mureşului. (Marius Popescu)

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.