Au blocat circulația tramvaielor şi au fost amendați. Avertismentul poliţiştilor locali FOTO

Au blocat circulația tramvaielor şi au fost amendați. Avertismentul poliţiştilor locali FOTO

0
DISTRIBUIȚI

Polițiștii locali au amendat, în ultimele zile, mai mulți șoferi care și-au parcat mașinile fără să țină cont că blochează circulația tramvaielor. Ei aveau informaţii că pe B-dul Dâmbovița și pe str. Ștefan cel Mare unii șoferi și-au parcat mașinile în apropierea liniilor de tramvai, perturbând astfel circulația mijloacelor de transport în comun. După ce au fost identificați, șoferii au fost amendaţi cu 725 de lei și sancționați cu trei puncte penalizare la permis.

Poliția Locală Timișoara avertizează că, pe lângă amenzile primite de șoferi, aceștia riscă și să le fie ridicate mașinile, în cazul în care nu se prezintă la autoturism pentru a elibera circulația.

De asemenea, în acest weekend, Poliția Locală Timișoara informează că oamenii legii au prins un tânăr de 24 de ani, din Hunedoara, care tura motorul mașinii pe B-dul Vasile Pârvan, în scop de divertisment. Tânărul a primit o amendă de 2.500 de lei.

Totodată, reprezentanții instituției arată că, în ultima lună, au depistat și sancționat 67 de șoferi de TIR-uri, cu amenzi între 1.305 și 2.900 de lei, pentru că au circulat în zonele interzise, fără să ţină cont de indicatoarele rutiere.


Astfel de șoferi de TIR-uri au fost depistați în zone precum Jiul cu Republicii, pe Take Ionescu, Arieș, Bogdăneștilor, Revoluției, Michelangelo şi Popa Șapcă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.