Banatul nu scapă de ploi nici în luna august. Ce temperaturi maxime...

Banatul nu scapă de ploi nici în luna august. Ce temperaturi maxime se vor înregistra

0
DISTRIBUIȚI

Vești proaste aduse de meteorologi. Cel puțin până în data de 12 august, este posibil să plouă în fiecare zi, în Banat. Administrația Națională de Meteorologie informează că vremea va fi călduroasă în prima jumătate a lunii, iar temperaturile maxime vor atinge 32 de grade Celsius.

“În prima săptămână de prognoză vremea va fi călduroasă în cea mai mare parte a regiunii, astfel că temperaturile maxime vor depăși local 30 de grade.


În același timp și temperaturile minime se vor situa în medie peste cele caracteristice acestei perioade, cu valori de 17…20 de grade. A doua parte a intervalului va continua cu valori termice ridicate, medii în jurul a 32 de grade, însă vor marca o scădere până la final, spre 30 de grade, iar minimele vor fi în principal mai scăzute decât în prima parte, în jurul a 16…18 grade. Local și temporar va ploua în fiecare zi a intervalului de prognoză, dar mai intens și mai frecvent până în 4 august”, a transmis ANM, care a realizat o estimare a prognozei meteo până în data de 12 august.

Și la Timișoara termometrele vor arăta cel mult 32 de grade Celsius pe timpul zilei, iar noaptea se vor înregistra maxim 19 grade.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.