Călin Dobra, șeful CJT: Primăria Timișoara a venit cu a patra propunere...

Călin Dobra, șeful CJT: Primăria Timișoara a venit cu a patra propunere de teren pentru Sala Polivalentă de 16.000 de locuri. În ce zonă se află

0
DISTRIBUIȚI

sala polivalenta

Nicolae Robu nu se lasă, deși Consiliul Județean Timiș are pregătit un teren în comuna Giroc pe care ar putea fi realizată Sala Polivalentă de 16.000 de locuri a Timișoarei. Cu toate acestea, primarul Timișoarei nu vrea nicicum să renunțe la ideea ca noua sala polivalentă să fie realizată în oraș.

Călin Dobra, președintele Consiliului Județean Timiș, a precizat, astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, că Primăria Timișoara ar fi venit cu cea de-a patra propunere de teren către Compania Națională de Investiții.

“Consiliul Județean Timiș are Planul Urbanistic Urban aprobat conform solicitărilor Companiei Naționale de Investiții. Am realizat și PUZ în Giroc, la intrare în Giroc, pe terenul consiliului județean, avem toate documentațiile puse la punct.


Legat de acest obiectiv deosebit de important pentru județul Timiș, cred că ar trebui să depășim orice origoliu și ambiție politică. De aceea, din punct de vedere al consiliului județean și al partidului pe care-l reprezint am transmis foarte clar că dacă Compania Națională de Investiții va lua decizia ca terenul pus la dispoziție de Primăria Timișoara va fi pretabil pentru realizarea unei astfel de investiții, vom acorda tot sprijinul. Dar la acest moment, Consiliul Județean Timiș este singura instituție care a pus dosarul complet la dispoziție pentru realizarea investiției. Din păcate, Primăria Timișoara, nu vreau să greșesc, dar cred că este la a patra suprafață de teren pusă la dispoziție și nu știm dacă se încadrează în solicitările CNI”, a declarat Călin Dobra.

Potrivit președintelui CJ Timiș, cea de-a patra propunere de teren făcută de Primăria Timișoara se află tot în zona stadionului “Dan Păltinișanu”, iar un răspuns final din partea Companiei Naționale de Investiții este așteptat în toamna acestui an.

“Neavând nimic scris, doar verbal, pe teren, în discuții, v-am spus, terenul și condițiile puse de consiliul județean sunt ok, doar că Primăria Timișoara a venit cu o altă propunere și atunci au considerat pertinent să analizeze și această nouă propunere din partea primăriei, ținând cont că toate celelalte până acum nu s-au pretat la solicitările companiei. Așteptăm și decizia finală. Cel de-al patrulea teren se află tot în zona stadionului, dar doar la discuții verbale, baza trebuie să stea actele și documentele juridice pe proprietate”, a afirmat Călin Dobra.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.