Centrul de Întreţinere de pe lotul 4 al autostrăzii Lugoj – Deva...

Centrul de Întreţinere de pe lotul 4 al autostrăzii Lugoj – Deva este aproape gata VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
Nodul Șoimuș

Dacă la pasaje şi la consolidarea versantului de la ”dealul cu lilieci” constructorul lotului 4 din autostrada Lugoj – Deva mai are destul de lucrat, un alt punct din cadrul investiţiei este extrem de avansat. Este vorba despre Centrul de Întreţinere şi Coordonare, realizat în cadrul aceluiaşi proiect la nodul de la Şoimuş, lângă Deva.


Lucrările sunt avansate, muncitorii au realizat în cea mai mare parte structura de rezistenţă şi au început lucrul la instalaţiile electrice, acoperişuri şi amenajări.

Viitorul Centru de Întreținere Șoimuș, care se construiește pe Lotul 4 al autostrăzii A1 Lugoj – Deva, va deservi sectorul de autostradă de la Ilia la Șoimuș, precum și alte sectoare ale A1. Centrul este poziționat în nodul rutier Șoimuș, pentru a avea acces în toate direcțiile autostrăzii. Acesta va cuprinde o clădire operațională, un atelier de întreținere și reparații ale utilajelor necesare în funcționalitatea autostrăzii, precum și un depozit de materiale antiderapante pentru sezonul de iarnă. Structura de rezistență a clădirilor este în curs de încheiere, echipele antreprenorului executând în această perioadă finisajele, lucrări la instalațiile electrice și sanitare/termice, precum și rețelele de utilități din incintă, la acoperișul depozitului de materiale și la platforma centrului, potrivit reprezentanților Direcţiei de Drumuri şi Poduri Timişoara.

Video: Facebook/DRDP Timișoara

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.