Clinica de Bere anunță: Cei mai buni producători de bere artizanală vin...

Clinica de Bere anunță: Cei mai buni producători de bere artizanală vin la Craft Art TM! Craft Art TM devine FESTIVAL CU INTRARE LIBERĂ! Toți cei care și-au achiziționat bilete vor primi banii înapoi (P)

0
DISTRIBUIȚI


Cu aproape o săptămână înainte de Craft Art TM (17-19 august, Parcul Rozelor, Timișoara), organizatorii de la Clinica de Bere anunță că evenimentul devine cu intrare liberă. Decizia vine după ce doi sponsori locali au venit cu o sponsorizare substanțială.

Primul festival internațional de bere artizanală din Timișoara devine festival cu intrare liberă pentru toți cei care doresc să aibă parte de cea mai interesantă experiență a verii, în Timișoara, între 17 și 19 august: patru producători de bere artizanală din străinătate. 6 producători autohtoni de bere artizanală. Un producător de cidru. Peste 40 de sortimente de bere artizanală. Line up din artiști români. Un eveniment special în cadrul festivalului, susținut de Andrei Vulpescu, blogger și autor a trei cărți.

”Am luat această decizie după ce reprezentanții de la firma Datagroup INT srl și Vox Technology Park srl din Timișoara au venit cu o sponsorizare substanțială, care ne permite să oferim acest eveniment GRATUIT tuturor timișorenilor iubitori de bere artizanală de calitate. Ne-am fi dorit să facem asta de la bun început, dar costurile ridicate ale organizării unui astfel de festival nu ne-au permis acest lucru. Vorbim de trupe mari, vorbim de unii dintre cei mai apreciați producători de bere artizanală din străinătate, vorbim de un concept interactiv, de calitate. În mod evident, toți cei care și-au achiziționat bilete vor primi banii înapoi”, spun reprezentanții de la Clinica de Bere.

În același timp, Clinica de Bere îi asigură pe toți participanții la eveniment că vor avea parte de o experiență inedită și unică, ce pune Timișoara pe harta orașelor unde se desfășoară evenimente de calitate, mari.

”Sperăm ca prin această primă ediție să îi facem pe timișoreni fericiți.


Simțeam lipsa pe piață a unor astfel de evenimente, așa că am acționat în consecință. Este adevărat, am fi dorit nespus de mult să avem parte și de susținerea Primăriei pentru a realiza acest lucru, având în vedere că organizăm acest eveniment pentru timișoreni. Nu am primit-o așa cum ne-am fi dorit și așteptat. Mulțumim sponsorilor care au crezut în potențialul acestui eveniment și care ne ajută să le oferim cea mai interesantă experiență tuturor celor din Timișoara, pentru că timișorenii merită tot ceea ce este mai bun”.

Între 17-19 august, timișorenii vor găsi în Parcul Rozelor cei mai buni producători de bere artizanală din România și din străinătate. Peste 40 de sortimente de bere vor fi prezente la festival, o parte din ele de la producători străini precum: CAMBA BAVARIA (Germania)/ FÓTI SÖRFŐZDE (Ungaria)/ FLECKS BIER (Austria)/ HANSCRAFT&CO (GERMANIA).

Pe lângă reprezentanții străini, Craft Art TM reunește și o parte dintre producătorii români de bere, în ideea de a încuraja brandurile românești și de a le aduce mai aproape de public. Între 17-19 august, sortimente de soi de la Clinica de Bere, Bereta TM, Zăganu, Klausen Burger, One Beer Later, Arădeana și Harvester (cidru) vor străluci în pahare, așteptându-i pe toți iubitorii de bere artizanală: ”Am făcut o selecție atentă a producătorilor de bere artizanală, pentru că vrem să oferim publicului din Timișoara produse de cea mai bună calitate”, spun organizatorii.

Concertele nu vor lipsi: Moonlight Breakfast, Golan, Gojira&Planet H, Grimus, Otherside, Amalia Gaiță, Kosmic Blues, Rammon, Dj UFe, Dj Bully sunt o parte dintre numele care vor urca pe scena din Parcul Rozelor, pentru deliciul publicului. Iar pe 18 august, Andrei Vulpescu, blogger și autor a trei cărți, va fi prezent în locație de festival pentru a susține un workshop: Arta Fericirii.

În afară de bere artizanală de soi și muzică bună, va există și mâncare delicioasă, zone interactive și multe surprize participanți.

Detalii despre participanți și artiști puteți găsi pe www.craftarttm.com

Eveniment susținut de Datagroup INT și VOX Technology Park.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.