Concert cu trupa Vest pe malul Begăi: „Scena muzicală timișoreană e mai...

Concert cu trupa Vest pe malul Begăi: „Scena muzicală timișoreană e mai redusă, multe cluburi unde se cânta live s-au închis“

0
DISTRIBUIȚI
<


p>

Muzicianul timişorean Radu Stoica, care în viaţa de zi cu zi este managerul economic al Tribunalului Timiş, a susținut joi seara alături de colegii săi din trupa Vest un concert pe malul Begăi, la Porto Arte, cele două reprize de la fața locului având parte de aplauze sincere din partea publicului. Evenimentul a avut parte și de câteva suprize, iar playlist-ul a fost alcătuit din compoziții proprii amestecate cu câteva preluări din muzica denumită generic oldies but goldies. La miezul nopții, Radu Stoica a fost felicitat cu ocazia zilei sale de naștere (artistul împlinește astăzi 59 de ani) de către prieteni și de colegii de trupă Lajos Varadi – chitară solo – voce, Ioan Puiu Popa – percuţie, Viorel Screciu chitară – voce și Remus Măruţă – chitară bass.

„Trupa Vest există din 1999. Un an mai târziu am scos un album și la început cântam preponederent piesele noastre proprii. Actualmente, combinăm melodiile noastre cu cover-uri. Ne-am diversificat, ca lumea să percuteze mai bine la melodiile cunoscute. Facem treaba asta de hobby, e o pasiune, toți avem joburi. Din păcate, scena muzicală timișoreană e mai redusă, multe cluburi unde se cânta live s-au închis. Ca și planuri de viitor îmi doresc să scoatem un disc unplugged“, ne-a declarat Radu Stoica, din partea formației Vest.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.