Continuă serile dansante de vară pe malul Begăi. Dudu promite un set...

Continuă serile dansante de vară pe malul Begăi. Dudu promite un set de cel puțin patru ore de muzică

0
DISTRIBUIȚI

Seria de evenimente derulate sub sloganul Evening Dance continuă în forță, amatorii de petreceri la ceas de seară fiind invitați joi, 9 august, de la ora 19.00, la D’Arc pe Mal pentru un episod mai special, care îl va avea în centrul atenției pe Dudu.

„Evening dance a început acum doi ani, când am vrut să regăsim atmosfera specială care ieșea la emisiunile RADIO AnonimTM. Acolo era o atmosferă de petrecere/ socializare, într-o seară din timpul săptămânii, când puteai să vii într-un local, să bei ceva, să te întâlnești cu prietenii și să asculți cea mai bună muzică live de la un dj. Ne-a luat doi ani de Evening Dance să facem din seară să fie și dansantă, și aici a fost și challenge-ul major, să facem lumea să treacă de inhibiții, să nu aștepte weekend-ul, și să poată să petreacă o seară de party și să si meargă a doua zi la lucru. Joia asta voi pune eu muzică, după ceva timp de când nu am mai pus pe mal, dar îmi iau revanșa cu un set de 4 ore cel puțin“, a spus Dudu, din partea celor de la anonimTM.

anonimTM este un brand de petreceri care nu mai are nevoie de nicio prezentare pentru amatorii de distracţie din Timişoara, iar anul acesta inimosul colectiv împlinește douăzeci de ani de existență.


Alături de petrecerile care au adus în oraşul nostru o serie de nume legendare ale muzicii electronice şi nu numai, cei de la anonim TM au iniţiat o emisiune săptămânală de radio, o compilaţie anuală dedicată exclusiv muzicienilor timişoreni şi o serie de acţiuni de coagulare a scenei muzicale timişorene sub genericul Made in TM.

„Evening Dance va mai ține toată vara, până la inchiderea terasei D’arc pe MAL, în octombrie. Anul acesta împlinim 20 de ani de existență. Vedem acum mișcarea mult mai matură, și din perspectiva noastră dar și ca mișcare propriu-zisă. E clar că nu mai suntem în perioada aia de pionierat, mă bucur că am putut să o trăiesc pe deplin. Partea bună este că și acum mai poți să inovezi, să faci lucruri noi, și tot un fel de pionierat se cheamă. Dar măcar acum construiești pe niște fundații“, ne-a declarat Dudu, din partea celor de la anonimTM.

Sursa foto: Facebook / anonimTM

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.