Deputatul PNL Pavel Popescu: „Strict ca mărime, o ţară nu poate fi...

Deputatul PNL Pavel Popescu: „Strict ca mărime, o ţară nu poate fi un gândac când tu eşti un bou. Am citit asta în manualul unic! Demisia Liviu Marian Pop!”

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-587494265">

Pavel Popescu, deputat PNL de Timiş, l-a catalogat pe colegul său  social-democrat, senatorul Liviu Pop, drept „un bou”, ca urmare a gestului fostului ministru al Educaţiei de a compara mai mulţi parteneri externi ai României cu nişte gândaci.
„Strict ca mărime, o ţară nu poate fi un gândac când tu eşti un bou. Am citit asta în manualul unic! Demisia Liviu Marian Pop!”, a transmis, deputatul Pavel Popescu, într-o declaraţie de presă publicată pe site-ul Camerei Deputaţilor.
Parlamentarul liberal consideră că Liviu Pop, prin gestul său, pune în pericol relaţii importante cu parteneri strategici ai României.
„Cei de la PSD trebuie să se dezică de comportamentul senatorului social-democrat, care i-a jignit într-un mod inacceptabil pe unii dintre cei importanţi parteneri occidentali ai României. Este inacceptabil să mai tolerăm un asemenea personaj nociv, care printre altele a contribuit şi la declinul calităţii învăţământului din România.
Dovadă stau erorile descoperite recent în manualele şcolare tipărite la Editura UNICĂ, neconstituţională de altfel. Cei de la PSD, prin personajul Liviu Marian Pop, au dat dovadă încă o dată că sunt incompetenţi, ignoranţi, troglodiţi şi prin gesturile lor sunt gata să arunce în aer relaţiile pe care le-a construit ţara noastră cu partenerii internaţionali”, şi-a continuat Pavel Popescu declaraţia de presă.
Senatorul PSD Liviu Pop a postat, în această săptămână, pe pagina de Facebook, o imagine în care a comparat SUA, Olanda, Germania şi Austria cu gândaci care invadează România.
Ulterior, senatorul PSD a declarat pentru Mediafax că imaginea i s-a părut „foarte, foarte interesantă” şi că nu a intenţionat să compare ţările respective cu nişte gândaci.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.