Deputatul PSD Alfred Simonis, despre Sorin Supuran: „Nu a spus astăzi totul...

Deputatul PSD Alfred Simonis, despre Sorin Supuran: „Nu a spus astăzi totul pentru a lăsa loc unei negocieri ulterioare”

0
DISTRIBUIȚI

Deputatul PSD de Timiș Alfred Simonis a comentat, astăzi, pe pagina sa de Facebook, declarațiile făcute de Sorin Supuran, fost director al STPT, care a fost revocat din funcție după doar șapte săptămâni de mandat de către colegii lui liberali din Consiliul de Administrație. Parlamentarul consideră că Supuran nu a spus tot astăzi, cu scopul de a lăsa “loc unei negocieri ulterioare”.

“Ca să fiu sincer, nu mă impresionează războiul dintre Sorin Supuran și Nicolae Robu și cred că fostul director al STPT nu a spus astăzi totul pentru a lăsa loc unei negocieri ulterioare.


Spun însă, de ani buni, că există un jaf generalizat sub patronajul lui Robu, iar afirmațiile mele au fost confirmate azi de președintele executiv (autosuspendat) al PNL Timiș. S-o luăm sistematic, ca să înțeleagă și inginerul Nicolae Robu: din 22 de tramvaie armonia, circulă vreo 7, deci milioane de euro aruncate pe apa sâmbetei; vaporașele mult lăudate au piese de Dacia 1300, climatizare de apartament, instalații de incendiu lipsă, deci siguranță zero pentru călători și 2 milioane de euro de la bugetul local cheltuiți fără sens; piese și combustibil achiziționate la prețuri de 4-5 ori mai mari și așa mai departe. Ce se va întâmpla mai departe, putem anticipa cu siguranță: primarul îl va lua în brațe pe nu știu și va poza în fecioară. Dar, este în situație lose-lose pentru că, dacă nu știa, este de o incompetență crasă, iar dacă știa, se face complice”, consideră Alfred Simonis.

Sorin Supuran a declarat în cadrul unei conferințe de presă, că a depus raportul pe care l-a realizat la STPT, astăzi, la Curtea de Conturi, vorbind despre o serie de nereguli grave.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.