Dosar penal pe numele tânărului care a fluturat un pistol deasupra mulțimii,...

Dosar penal pe numele tânărului care a fluturat un pistol deasupra mulțimii, la concertul de Ziua Timișoarei. Ce le-a spus polițiștilor

0
DISTRIBUIȚI

Tânărul care, aseară, a băgat spaima în spectatorii aflați în fața scenei din Piața Operei, pentru a participa la concertele organizate de primărie cu ocazia Zilei Timișoarei, fluturând un pistol în aer, nu a fost prea mult reținut la sediul Secției 1 de Poliție.


După ce l-au audiat și au făcut mai multe verificări, oamenii legii i-au dat drumul.

Aurora Voicilă, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Timiș, ne-a declarat că pe numele tânărului, în vârstă de 25 de ani, din Petroșani, a fost întocmit un dosar penal pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor. Asta chiar dacă tânărul deținea o armă neletală, și anume un pistol cu bile, însă se așteaptă rezultatele expertizei oficiale.

Potrivit polițiștilor timișeni, tânărul nu era beat sau drogat și le-a declarat oamenilor legii că deținea pistolul asupra lui pentru “a se apăra”, chiar dacă arma nu avea bile.

Vă reamintim că tânărul a fluturat pistolul deasupra mulțimii în timpul concertului susținut de solistul Connect-R. Speriat, un spectator a alertat forțele de ordine, care l-au imobilizat imediat pe individ.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.