ASU Politehnica rămâne cu zero puncte după primele două etape. „Băieţii în...

ASU Politehnica rămâne cu zero puncte după primele două etape. „Băieţii în ghete” nu au reuşit să încurce Energeticianul

0
DISTRIBUIȚI

 

ASU Politehnica nu revine cu niciun punct din prima deplasare a sezonului. Formaţia pregătită de Cosmin Petruescu a cedat la Petroşani pe terenul nou promovatei Energeticianul, scor 1-2. Gazdele au condus cu 2-0 la pauză iar „Băieţii în ghete” au redus din diferenţă prin Marvin Schieb. Formaţia din Valea Jiului are maximum de puncte după primele două etape ale Ligii 2.

Mai bine de o treime dintre spectatorii de pe „Jiul” au fost fani ai timişorenilor, dar în teren superioritatea gazdelor a fost clară în prima repriză. Deşi Bozian a arătat că oaspeţii au intenţii ofensive, printr-un şut trimis sub transversală în minutul 19, dar reţinut fără probleme de Moldovan. ASU Poli a încasat două goluri unul după altul.


Mai întâi în minutul 36 Nicoară înscrie cu un şut de la distanţă cu largul concurs al portarului Murariu, care nu a reuşit să respingă decât în propria poartă. Iar la faza următoare Stoenac a dublat avantajul Energeticianului cu un şut de la 20 de metri. Evenimentele din teren l-au determinat pe Cosmin Petruescu să efectueze prima schimbare cu două minute înainte de pauză, Ignea, iniţial absent de pe „foaie” a fost introdus pentru a întări linia de mijloc.

Altă faţă în partea secundă

La reluare, putea fi şi 3-0 însă în minutul 55 Murariu a reuşit să respingă şutul golgheterului ediţiei trecute din B, Vlad Rusu. Fără a fi anunţată în vreun fel, revenirea oaspeţilor în meci s-a produs nouă minute mai târziu. Remarcatul primei runde din tabăra timişoreană, Marvin Schieb, şi-a confirmat forma bună şi a redus din diferenţă în urma unui „assist” din partea lui Ignea. Mai mult, „aripa” bănăţenilor a fost aproape să fie coautor de gol imediat, dar Vidrăsan l-a remarcat pe portarul gazdelor. La fel ca şi cu Chindia, alb-violeţii au reuşit să pună stăpânire, cel puţin teritorial, pe joc. Iar Bozian a irosit o nouă şansă bună din interiorul careului (min. 76). Pe final nici nou intratul Bănică (88) nu a fost mai inspirat în faţa porţii.

ASU Poli înregistrează astfel a doua înfrângere în campionat din două meciuri posibile. În următorul weekend elevii lui Cosmin Petruescu primesc replica Luceafărului.

Energeticianul: Moldovan – R. Petre, D. Lung (cpt.), Ninu, Drugă (69 Ioniţă) – Tudorache, Stoenac (81 Cristea), Neagu, Cioiu – Nicoară (67 Neacşa), Vl. Rusu. Antrenor: Cristian Dulca.

ASU Politehnica: Murariu – Bilia, Mera (cpt.), Scutaru (43 Ignea), Cherecheș – Nicolescu, Vidrăsan – Plămadă (62 Miholca), Bozian, Schieb – Velici (86 Bănică). Antrenor: Cosmin Petruescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.