Firmele din Timiş, aşteptate la un târg internaţional la Zrenjanin

Firmele din Timiş, aşteptate la un târg internaţional la Zrenjanin

0
DISTRIBUIȚI

Antreprenorii din Timiş au ocazia să caute noi parteneri de afaceri, în cadrul unui târg organizat în Serbia, la Zrenjanin. Este vorba de fostul Inocoop, devenit Târgul Internațional ZR-BizNet Zrenjanin. Evenimentul este organizat de Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, între 20 şi 22 septembrie.

Pot participa firme din toate domeniile de activitate, firme care doresc să îşi promoveze afacerea la nivel interregional și transfrontalier.


Sunt așteptate companii din toate regiunile Serbiei și din țările învecinate (Bosnia-Herțegovina, Croația, Muntenegru, România, Ungaria). În cadrul programului conex vor fi organizate seminarii tematice, prezentări de firmă şi întâlniri B2B. Firmele pot expune gratuit, în stand individual sau în stand comun.

Costul estimativ al deplasării este de 100 euro/persoană și include: transport cu microbuz pe ruta Timișoara-Zrenjanin și retur; cazare pentru două nopți – loc în cameră dublă la pensiune trei stele; înscriere în catalogul expoziției – se solicită o scurtă prezentare a firmei, coordonatele și interesul specific pentru piața Serbiei; asistență logistică CCIAT pe perioada desfășurării evenimentului.

Termenul până la care se poate confirma participarea este 31 august. Informații suplimentare și înscrieri se pot obţine la 0722.503.138, e-mail: rolinic@cciat.ro, Rodica Olinic – consilier Relații Publice.

Manifestarea expozițională este organizată de municipalitatea Zrenjanin, Camera Regională de Comerț și Industrie a Districtului Administrativ Banatul Central Zrenjanin, Asociația Generală a Antreprenorilor și Uniunea Patronală din Zrenjanin.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.