Impact puternic între două autoturisme pe centura Timişoarei. Trei persoane sunt rănite...

Impact puternic între două autoturisme pe centura Timişoarei. Trei persoane sunt rănite UPDATE Filmul accidentului

0
DISTRIBUIȚI

Două autoturisme au fost implicate, în această dimineaţă, într-un accident rutier petrecut pe centura Timişoarei.

Din primele informaţii de la ISU Timiş, în urma coliziunii au fost rănite trei persoane. Pompierii intervin la faţa locului cu şapte subofiţeri şi o autospecială de descarcerare.


Două ambulanţe SMURD au ajuns acolo pentru acordarea primului ajutor.

„La faţa locului s-au deplasat patru echipaje, dintre care o autospecială de descarcerare, două ambulanţe SMURD şi o ambulanţă SAJ, unde au constatat că, în urma evenimentului, au rezultat trei victime. Nu au fost persoane încarcerate în autoturisme. Cele trei persoane au necesitat transportul la spital”, au declarat reprezentanţii ISU Timiş.

UPDATE Filmul accidentului 

Potrivit poliţiştilor, accidentul a fost produs de un bărbat de 67 de ani care conducea pe centura Timişoarei, dinspre DN 69 spre DN 6. La un moment dat a efectuat o depăşire neregulamentară şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 36 de ani, care se deplasa regulamentar, din sens opus.

Cele trei persoane rănite sunt conducătorii autoturismelor şi o femeie în vârstă de 49 de ani, pasageră în maşina şoferului vinovat.

Poliţiştii i-au testat cu alcooltestul pe ambii şoferi, niciunul nu a fost băut. Ei au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Foto: Infotrafic jud. Timiş

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.