Încă este șantier pe Calea Girocului. Când va fi demolată baricada FOTO

Încă este șantier pe Calea Girocului. Când va fi demolată baricada FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1268178903">

Mai este de lucru pe şantierul de lărgire la patru benzi a Căii Girocului, anunţă primarul Nicolae Robu. Edilul local a declarat pentru PRESSALERT.ro că baricada de la intersecția cu str. Lidia va fi demolată în această săptămână, iar în scurt timp, lucrările vor fi gata. Nicolae Robu speră că totul va fi gata până pe 10 septembrie, când începe școala.

“Pe Calea Martirilor urmează demolarea baricadei. Sper săptămâna asta să se intre deja la demolare. Sunt tot felul de încurcături care intervin, dar am dinamizat puțin lucrurile și sper să se intre la demolare. După demolare mai este foarte puțin de lucru. Eu estimez că într-o săptămână după ce se face demolarea se încheie toate lucrările. Aș vrea să lucrăm acum, să facem demolarea rapid astfel încât până în 10 septembrie, când începe școala, să fie traficul rutier complet deschis acolo, să nu mai perturbăm”, a explicat Nicolae Robu.

În Calea Girocului, şantierul a fost deschis în toamna anului 2016 şi ar fi trebuit să fie gata în luna mai a acestui an.

În ceea ce privește lucrările de pe B-dul Mihai Viteazu, primarul Timișoarei a precizat că cele la nivelul carosabilului s-au terminat, iar în această săptămână se termină și intervențiile la trotuare.

“Pe Mihai Viteazu se termină trotuarele. Mai e de lucru doar în zona Electro și în partea dinspre B-dul Victor Babeș, unde este stația de biciclete, atât mai este de muncă, se termină, în două, trei zile va fi gata. Apoi se amenajează spațiile verzi, SDM încheie complet tot ce are și apoi se va începe cu amenajarea spațiilor verzi”, a conchis Nicolae Robu.

Urmăriţi evoluţia lucrărilor de pe Bd. Mihai Viteazu într-o galerie foto semnată Virgil Simonescu.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.