Incendiu la o groapă de gunoi din vestul ţării. Flăcări pe mii...

Incendiu la o groapă de gunoi din vestul ţării. Flăcări pe mii de metri pătraţi. UPDATE Focul a fost stins după mai bine de 16 ore

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-329920715">

Un incendiu de proporţii a izbucnit noaptea trecută la groapa de gunoi situată în partea de nord a Aradului, înspre localitatea Şofronea.

Pompierii se luptă cu focul de ore întregi, iar misiunea este îngreunată de suprafaţa mare pe care s-au extins flăcările. Conform site-ului aradon.ro, deşeurile ard pe o suprafaţă de 2.500 – 3.000 de metri pătraţi, iar fumul dens, înecăcios, poate fi observat de la zeci de kilometri distanţă.

ISU Arad a intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi şapte subofiţeri. Pompierii militari sunt ajutaţi de angajaţi ai firmei care deţine groapa de gunoi, care intervin cu buldoexcavatoare.

UPDATE. Incendiul a fost stins vineri seară, după mai bine de 16 ore de la momentul izbucnirii flăcărilor. Pompierii au anunţat că au folosit, în intervenţia lor, aproximativ 350 de metri cubi de apă.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului este autoaprinderea, a mai anunţat ISU Arad.

Foto: Aradon

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.