Intersecția din Piața Mărăști, închisă complet traficului. Vizită surpriză pe şantier, în...

Intersecția din Piața Mărăști, închisă complet traficului. Vizită surpriză pe şantier, în această dimineaţă FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-577342028">

Traficul rutier se închide complet în intersecţia din Piaţa Mărăşti, începând de miercuri, a declarat, astăzi, pentru PRESSALERT.ro, primarul Nicolae Robu. Ar fi nevoie de o serie de lucrări finale, a spus edilul local. Șoferii nu vor putea circula prin sensul giratoriu din Piața Mărăști pentru cel mult două săptămâni.

“Am fost la Mărăști pe șantier, astăzi. Vom închide de miercuri traficul, întrucât s-a ajuns în linie dreaptă. Sunt ultimele intervenții de făcut și asta durează o săptămână, poate chiar două, depinde și de vreme. Va fi închisă complet intersecția. Se va finaliza lucrarea acolo. Vrem ca până în 10 septembrie să redeschidem circulația, pentru că în 10 va fi nebunie, începe școala”, a afirmat Nicolae Robu, proaspăt întors din concediu.

Vă reamintim că, la finalul lucrărilor, sensul giratoriu din Piața Mărăști va avea trei benzi de circulație, în condițiile în care intersecția este una dinte cele mai aglomerate din Timișoara.

Foto: Virgil Simonescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.