Italienii Cream Pie au adus o porție adevărată de rock la Timișoara:...

Italienii Cream Pie au adus o porție adevărată de rock la Timișoara: „Numele formației l-am găsit după ce am văzut un clip cu actrița Jenna Jameson“ VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Rockerii timișoreni au avut parte vineri seara de un regal de nota zece, alături de italienii care alcătuiesc formația Cream Pie. Aflați pentru prima oară în țara noastră, italienii au oferit un spectacol pe cinste, sound-urile lor de modă veche cu influențe Guns N’ Roses, Motley Crue, Skid Row sau L.A. Guns find apreciate pe deplin de spectatorii aflați în Manufactura.

Trupa italiană a luat naștere acum 13 ani și a susținut două turnee în America. Concertul din Timișoara a debutat cu single-ul Downtown Pirates, melodie inclusă în albumul lor numit No Secrets, iar printre piesele care au făcut furori la fața locului s-au mai numărat Whore, Tiger, Long leader sau Electric Blue. Bis-ul italienilor a inclus și două cover-uri inspirate, din repertoriul The Beatles și Beastie Boys iar după concert membrii trupei au acordat o serie de autografe, spre deliciul celor prezenți.

„Suntem pentru prima oară în România.


Nu aveam așteptări înainte de concert. E drept, multă lume știe România grație lucrurilor rele, în special din cauza celor tuciurii. Am descoperit că oamenii sunt prietenoși și au gustat din plin muzica noastră. Am văzut lucruri frumoase în Timișoara și ne-a plăcut foarte tare aici. Cu siguranță ne dorim să mai venim. Cântăm old school rock pentru că asta ne place. În vremurile noastre nu mai poți crea ceva nou. Dar poți combina chestii vechi care să sune bine, nu ca muzica de rahat ce se difuzează la radio. Nu ne place să cântăm cover-uri, dar uneori mai introducem câteva melodii care ne-au marcat. Beatles a fost o trupă care a marcat evoluția muzicii. Iar de Beastie Boys… lumea vrea să audă mesaje de genul fight for your right to party. Nu trăim din muzică, avem slujbe de zi cu zi. Încercăm să supraviețuim. În Italia e la modă muzica comercială, noi suntem din Milano, unde cântăm o singură dată pe an. Am cântat în multe țări est europene unde lumea pare că gustă mai mult acest gen muzical. Numele formației l-am găsit după ce am văzut un clip cu actrița Jena Jamesson. Am hotărât pe loc că este cel mai bun nume care există“, ne-a declarat după concert solistul formației, Rachel O’Neill.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.