”Leii” și-au întărit rândurile. Încă un jucător din vechea gardă rămâne la...

”Leii” și-au întărit rândurile. Încă un jucător din vechea gardă rămâne la SCM Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

”Noua” SCM Timișoara se conturează treptat. Conducerea ”leilor” a anunțat săptămâna aceasta încă trei sosiri. Dragoș Diculescu, sârbul Vladan Vukosavljevic și americanul Sherwood Brown s-au înțeles cu bănățenii. De asemenea, astăzi a fost anunțată și rămânerea lui Milos Komatina.

După Octavian Popa-Calotă, SCM a mai convins cu component din vechea gardă să rămână sub comanda noului antrenor Miodrag Perisic. E vorba de muntenegreanul Milos Komatina (33 de ani), aflat de trei sezoane pe Bega.

La capitolul transferuri alb-violeții au ajuns la patru nume noi. Pe lângă americanul Brandon Randolph, timișorenii au anunțat trei nume noi de-a lungul acestei săptămâni.

Primul e Sherwood Brown (27 de ani, 1,93 m), jucător de poziția 3, care în ultimul sezon a evoluat în Arabia Saudită, la Al Ittihad.


O altă mutare notabilă făcută de ”lei” e aduerea sârbului Vladan Vukosavljevic (33 de ani, 2,06 m), jucător care acoperă posturile 4 și 5, fost component al celor de la Asesoft Ploiești, în 2007. El a venit acum de la prim-divionara libaneză Tadamon Zouk, unde a avut medii de 19.00 puncte, 11.14 recuperări, 1.64 pase decisive, 1.36 capace, în sezonul 2017-2018. ”Vukosavljevic are foarte mare experiență. L-am avut ca jucător vreme de patru sezoane în Liban și vă pot spune că este foarte puternic, bătăios acolo în zona de sub inel. Are toate șansele să se dovedească un transfer foarte inspirat”, a declarat Miodrag Perisic despre noul său jucător. 

De asemenea, timișorenii îl aduc și pe Dragoș Diculescu (19 ani, 1,93) pentru noul campionat. Un tânăr internațional U20 care în ediția trecută a făcut parte din lotul Stelei. ”Sunt bucuros să fac parte din acest proiect. Timișoara este echipa care mă poate ajuta să deschid oportunități pentru cariera mea. Vin cu brațele deschise și pregătit să ne îndeplinim obiectivele. Știu că echipa este în reconstrucție și mai știu că mereu a reușit să facă surprize. Europeanul de tineret m-a ajutat să prind încredere și mă ajută ca un punct de pornire al carierei mele. Am realizat la ce nivel sunt la acest moment, unde și cât mai am de lucrat”, a spus Diculescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.