Liviu Dragnea susţine că a fost ţinta unei tentative de asasinat

Liviu Dragnea susţine că a fost ţinta unei tentative de asasinat

0
DISTRIBUIȚI

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat, ieri seară, la un post de televiziune naţional, că anul trecut a fost ținta unei tentative de asasinat.


Dragnea susţine că cei care-l vizau erau patru străini care au stat în România trei săptămâni și care au fost plătiți de „un om foarte celebru în lume”.

„Am avut o tentativă (n.r, de asasinare) anul trecut. Au venit patru străini, au stat la Athenee Palace, au stat trei săptămâni aici, am scăpat”, a declarat Liviu Dragnea, ieri seară, la Antena 3, Ştie că acest lucru „s-a cercetat”, spune el, dar nu ştie ce s-a întâmplat mai departe. „I-a plătit un om foarte celebru”, a mai completat Dragnea. Întrebat dacă Soros stă în spatele acţiunii, preşedintele PSD a spus: „eu nu mă gândesc la el, el se gândește la mine. Nu știu dacă era treaba asta…”.

Este prima ieşire publică a liderului social-democraţilor după protestele din 10 august. Cu privire la acestea, Liviu Dragnea a acuzat o „tentativă de lovitură de stat” și l-a atacat pe Klaus Iohannis, despre care a spus că vrea să fie suspendat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.