Mamă a nouă copii, moartă într-un accident petrecut în Bistriţa-Năsăud. În maşină...

Mamă a nouă copii, moartă într-un accident petrecut în Bistriţa-Năsăud. În maşină se aflau şi patru băieţi

0
DISTRIBUIȚI

O femeie a murit după ce a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat cu maşina în care se aflau şi patru băieţi, anunţă Adevărul.ro. Accidentul s-a petrecut în această dimineaţă, pe un drum judeţean din localitatea Parva, judeţul Bistriţa-Năsăud.

Femeia în vârstă de 37 de ani are nouă copii, cel mai mic în vârstă de două săptămâni.


Ea ar fi pierdut controlul maşinii după ce a ajuns cu roţile pe pietrişul de la acostament, iar autovehiculul s-a răsturnat pe malul unui râu.

Potrivit sursei citate, pe scaunul din dreapta al maşinii se afla unul dintre băieţii femeii, în vârstă de 13 ani, rănit grav în accident. În maşină, în spate, mai erau trei băieţi, de 17, 18 şi 19 ani – aceştia nu au răni grave. Unul dintre băieţii de pe bancheta din spate este, de asemenea, fiul femeii decedate.

Marius Rus, purtător de cuvânt al ISU Bistriţa, a declarat pentru Antena 3 că femeia de 37 de ani a fost resuscitată o oră şi 10 minute, însă, din păcate, a murit. De asemenea, băiatul de 13 ani, rănit în accident, a răspuns manevrelor de resuscitare, iar după ce a fost stabilizat a fost transportat cu elicopterul SMURD la un spital de specialitate din Târgu Mureş.

Sursă foto: Adevărul

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.