Maria Hojda s-a mutat de la București la Timișoara: „Îmi place că...

Maria Hojda s-a mutat de la București la Timișoara: „Îmi place că sunt mai mulți oameni calzi și zâmbitori, aici“

0
DISTRIBUIȚI
Maria Hojda s-a mutat definitiv la Timișoara, de la București.

Nu mai e un secret pentru nimeni că în lumea artistică există axa provincie – București. O bună parte din muzicienii autohtoni preferă să se muteîn București, având în vedere că acolo se consideră că se dă ora exactă în industria muzicală. Maramureșeanca Maria Hojda, care a devenit cunoscută grație concursurilor Megastar, X Factor și Vocea României, a ales ruta inversă: recent s-a mutat definitiv în Timișoara, de la București. Pentru a fi mai aproape de colegii diin The TM Groove, dar nu numai…

„De un an de zile, tot cântând cu băieții, am tot venit în Timișoara. Mi-a plăcut foarte mult orașul, mi-a plăcut faptul că sunt mai mulți oameni zâmbitori și calzi aici și faptul că sunt multe parcuri, că e mai multă liniște. Aveam nevoie de foarte multă liniște, simțeam că Bucureștiul mă încarcă cu foarte multă energie negativă și am zis că… gata, nu mai pot… Știu că se zice că Bucureștiul dă ora exactă în muzică, dar cred că în momentul ăsta se poate face muzică de oriunde ai fi. Atâta timp cât îți dorești să faci un lucru îl poți face de oriunde ai fi.


În Timișoara sunt niște muzicieni foarte faini și foarte buni. Faptul că i-am cunoscut pe Horea, Florin, Mircea, Aurel… sunt foarte încântată. Mi-a dat încredere că mai există și trupe în țara asta. Că-n București toată lumea cântă cu toată lumea și e foarte greu să îți formezi o trupă. Mi se pare că există mai mult respect față de ideea de trupă aici“, ne-a declarat Maria Hojda.

„Oamenii de aici sunt foarte creativi, se duc în multe zone“

Dincolo de proiectul The TM Groove și frumusețea parcurilor, Maria a luat această decizie și pentru că simte că rezonează cu Timișoara și în viitorul mai mult sau mai puțin îndepărtat ne putem aștepta și la câteva compoziții proprii ale proiectului din care mai fac parte Horea Crișovan, Florin „Flocea“ Cvașa, Aurel Dragalina și Mircea Ardeleanu Jr.
„Vrem să ne apucăm de piese proprii. Nu avem ceva concret, lăsăm lucrurile să meargă de la sine, să fie o creștere organică. Cum văd eu scena muzicală timișoreană în 2018? Având în vedere că e un oraș mai mic decât Bucureștiul, ai ocazia să vezi mai multe trupe. Am reușit să observ că oamenii de aici sunt foarte creativi, se duc în multe zone, de jazz, rock, cover-uri inspirate. Nu știu încă foarte exact, de abia m-am mutat și trebuie să mă mai plimb să observ. Mi-a plăcut Timișoara, am simțit că rezonez cu orașul ăsta. Desigur, m-am mutat și datorită faptului că băieții din The TM Groove sunt aici“, a mai adăugat Maria Hojda.

Foto: Facebook Maria Hojda

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.