Migranți descoperiți la granița cu Serbia. Cum au încercat să ajungă în...

Migranți descoperiți la granița cu Serbia. Cum au încercat să ajungă în România VIDEO

1
DISTRIBUIȚI

Opt migranți au fost prinși, ieri, la granița cu Serbia, de agenții Sectorului Poliției de Frontieră Cruceni, județul Timiș, în timp ce încercau să intre ilegal în România. Aceștia erau călăuziți de doi timișeni.

Polițiștii de frontieră au observat, ieri, la primele ore ale dimineții, cum, în apropierea graniței cu Serbia, opt persoane au urcat în două mașini care se aflau pe DN 58B.


Oamenii legii au oprit imediat cele două autoturisme. Au constatat că acestea erau conduse de doi cetățeni români, iar înăuntru se aflau opt cetățeni străini.

În urma verificărilor făcute după ce persoanele au fost conduse la sediu, polițiștii au descoperit că din șapte din cei opt erau din Irak, iar unul, din Siria. Grupul era format din șapte bărbați și o femeie, cu vârste cuprinse între 18 și 40 de ani. Șoferii celor două mașini au domiciliu în Timiș și au, fiecare, 40 de ani. Cei doi au vrut să-i călăuzească pe migranți în România, de unde cei opt voiau să ajungă în Europa de Vest.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș fac acum cercetări pentru trecere frauduloasă a frontierei de stat și trafic de migranți. Cei doi români au fost reținuți pentru 24 de ore.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.