Muzica timișoreană ajunge din nou peste Ocean: R.U.A. revine cu un concert...

Muzica timișoreană ajunge din nou peste Ocean: R.U.A. revine cu un concert „acasă“ VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Muzica timișoreană are parte de o nouă recunoaștere internațională. Noul single editat de Royal Unknown Artist (R.U.A.) – numele de scenă al timișorencei Minola Szikszai – numit „ I Know You’re Listening !“ a fost inclus în cadrul programului „The Real Radio Show“ difuzat de The Real Radio Show 24/7 New York.

După ce în luna februarie a acestui an timișoreanca Minola s-a calificat în semifinala unuia dintre cele mai faimoase concursuri de compoziţii din întreaga lume, International Songwriting Competion, veștile bune au continuat să apară, artista fiind selectată în semifinala secțiunii „unsigned only music competition“ în cadrul aceleiași competiții.


R.U.A. a mers mai departe cu trei compoziții: piesa „I Know You’re Listening“ s-a calificat la secțiunea AC (Adult Contemporary), iar compozițiile ”Brother” și ”It’s Not The End Of The World” au fost selectate pentru secțiunea Best Vocal Performance.

Timişoreanca Minola Szikszai a devenit cunoscută graţie primului concurs de talente desfăşurat la televiziunile autohtone, Alege A.S.I.A, în urma căruia s-a înfiinţat trupa Pops, formaţie care a cântat în anul 2003 pe una din scenele festivalului Sziget din Budapesta. După ce a urmat Facultatea de Drept, artista a revenit, acum patru ani, în lumea muzicală, cu un single, iar în 2017 a revenit sub titulatura de Royal Unknown Artist (R.U.A.) şi a lansat albumul de debut “Transcendent Love”.

R.U.A. revine cu două concerte în zona noastră de interes, urmând să susțină recitaluri miercuri, 22 august, de la ora 21, la D’Arc pe Mal, în Timișoara și joi, 23 august, în cadrul evenimentului Picnic Festival care are loc în Arad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.