Muzicienii timișoreni s-au adunat la Cina cea de faină: seară de rock...

Muzicienii timișoreni s-au adunat la Cina cea de faină: seară de rock cu multe surprize FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-629470115">

O serie de mzuicieni timișoreni s-au adunat, ieri seară, la Porto Arte, cu ocazia unui eveniment care s-a desfășurat sub șugubățul nume de „Cina cea de faină“. Principalii actori ai acestei serate muzicale au fost muzicienii din trupele Umber, Rockabil și Ora H, iar invitatul special al acestui regal a fost Sanyi Kovacs, artistul timișorean care de opt ani trăiește în Germania. Pe parcursul serii pe scenă au urcat Toni Kuhn, Bujor Hariga, Lică Dolga, Paul Sufaru, Vali Ivănescu, Marian Draghia, Petre Prisăcaru, Adi Văduva și Sanyi Kovacs (și chiar și câțiva invitați surpriză), iar aplauzele furtunoase de la fața locului au demonstrat faptul că cina cea de faină a fost un real succes.

„Am plecat de opt ani din țară și sunt foarte emoționat cu ocazia acestui concert. Alături de Adi Văduva am pus bazele formației Umber și pe lângă cover-uri am avut și nouă melodii proprii. Din păcate albumul nostru nu a mai ieșit fiindcă am plecat în Germania în 2010. Acolo, în primii patru ani mi-a fost foarte greu fiindcă nu am avut cu cine să cânt. După aceea, am intrat într-o trupă cunoscută din Freiburg, cânt cu ei de câțiva ani. În Germania sunt scule mai bune și se lucrează mai ordonat. Se cere perfecțiune. Îmi lipsește mult România. În Germania nu poți să îți faci un prieten. Acolo suntem în primul rând colegi și după aia prieteni. Aici e cu totul altfel. Am emoții mari, am dat de atâția prieteni și de foști colegi pe care nu i-am mai văzut de mulți – mulți ani. Scena muzicală timișoreană arată mult mai bine decât când am plecat eu afară, sunt mult mai multe trupe care cântă blues și rock și acesta este un lucru îmbucurător“, ne-a declarat invitatul special al acestei întâmplări muzicale, Sanyi Kovacs.

Foto: Cristian Văduva

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.