Nebunie în vămile din vestul țării. Românii se întorc la muncă în...

Nebunie în vămile din vestul țării. Românii se întorc la muncă în străinătate

0
DISTRIBUIȚI

Șoferii care și-au propus, în acest sfârșit de săptămână, să plece din țară cu mașina trebuie să se înarmeze cu multă răbdare. Asta pentru că vămile din vestul țării sunt supraaglomerate în această perioadă, pentru că românii se întorc la muncă în străinătate, după concediu.

Potrivit aplicației online de monitorizare a traficului la graniță, dezvoltată de Poliția de Frontieră, timpii de așteptare la vama Nădlac II, din județul Arad, au crescut, în această dimineață, la 240 de minute, pe sensul de ieșire din țară. Astfel, s-a format o coloană de mașini care se întinde pe mai mulți kilometri.

De asemenea, și la vama Nădlac I, șoferii de mașini așteaptă 60 de minute pentru a li se verifica documentele, iar la vama Turnu – 50 de minute.

La vama Nădlac II, pe sensul de ieșire din țară sunt deschise șapte artere, la Nădlac I se lucrează cinci artere, iar la Turnu sunt două.

„În ultimele 24 de ore, peste 7.750 de autovehicule și peste 34.000 de persoane au tranzitat vama Nădlac II, vorbim strict pe sensul de ieșire din țară.


Poliția de Frontieră recomandă verificarea timpilor de așteptare pe aplicația online, de pe site-ul poliției de frontieră, și folosirea punctelor alternative de trecere în zonă, pentru a evita aglomerația”, a transmis Poliția de Frontieră Arad.

Sursa foto: Facebook Radar Arad

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.