Noapte de petrecere cu americanul Ryan Crosson, sub iederă, la Timișoara VIDEO

Noapte de petrecere cu americanul Ryan Crosson, sub iederă, la Timișoara VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Amatorii de muzici electronice din Timișoara sunt invitați, în acest weekend, la un nou episod derulat sub umbrela celor de la UnderTheIvy la sfârșitul acestei săptămâni, de această dată invitatul special urmând să fie americanul Ryan Crosson.

Inspirat de house-ul și techno-ul din Detroit și Berlin, precum și de artiști ca Richie Hawtin, Moodymann sau Ricardo Villalobos, Ryan Crosson acordă o atenție deosebită pentru a transmite sunetul direct din studioul de producție, în seturile sale.


Membru important al label-ului Visionquest alături de partenerii săi Seth Troxler, Shaun Reeves și Lee Curtiss, acesta încearcă să stea departe de circuitul așa-numitelor hituri “underground”, compensând în schimb cu producții cu un sound ce aduce mereu ceva nou.

Artistul american are parte de un fan base cât se poate de mare și este invitat să mixeze constant pe toate meridianele Globului. Cu o zi înainte de apariția sa din Timișoara americanul va mixa în cadrul unui festival din Georgia, iar sâmbătă, 11 august, Ryan va fi prezent în cadrul unei petreceri care va avea loc în celebrul club Fabric din Londra. Artistul american va reveni în România și săptămâna viitoare când va mixa în cadrul festivalului Sunwaves din Mamaia.

Petrecerea din Timișoara cu Ryan Crosson va avea loc vineri 10 august, de la ora 23.00, la UnderTheIvy (piscina ștrandului Heaven), iar biletele costă 20 lei până la ora 01 și 30 lei după. Alături de el va mai mixa și Bsb.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.