Maşină în flăcări, lângă Timişoara. Focul a cuprins şi o autospecială ISU

Maşină în flăcări, lângă Timişoara. Focul a cuprins şi o autospecială ISU

0
DISTRIBUIȚI

 

Intervenţie dificilă a pompierilor, după ce un autoturism s-a aprins în apropierea Timişoarei, în localitatea Dudeştii Noi.

Sosite la faţa locului, echipajele de intervenţie au încercat să stingă focul, însă, conform unor surse din interiorul ISU Timiş, s-ar fi aprins şi una dintre autospeciale.

Informaţia nu a fost, deocamdată, confirmată oficial de cei de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Timiş.

UPDATE 1.


Poliţia confirmă incidentul. Nu sunt victime

Potrivit informaţiilor primite de la poliţişti, incendiul a pornit de la un scurtcircuit la autoturism. Flăcările s-au extins apoi asupra vegetaţiei din zonă, iar la scurt timp după sosirea pompierilor, autospeciala ISU, la rându-i, a fost afectată de flăcări. Nu au fost victime, ci doar pagube materiale.

UPDATE 2. ISU Timiş: incendiul a fost lichidat în cel mai scurt timp

ISU Timiş a confirmat incidentul, la 3 ore de la producerea incendiului. „Din nefericire, incendiul s-a extins şi la o autospecială de intervenţie. Incendiul a fost lichidat în cel mai scurt timp, neînregistrându-se victime”, au transmis reprezentanţii ISU Timiş.

Autoturismul a fost cuprins de flăcări înainte de miezul zilei, în Dudeştii Noi, în apropiere de DN6. La faţa locului au intervenit trei subofiţeri cu o autospecială, care a luat foc după ce flăcările au cuprins miriştea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.