O nouă zi de examen. A început a treia probă scrisă a...

O nouă zi de examen. A început a treia probă scrisă a sesiunii de toamnă a BAC-ului

0
DISTRIBUIȚI

Sesiunea de toamnă a examenului de Bacalaureat continuă astăzi cu proba obligatorie a profilului. Potrivit datelor furnizate de Inspectoratul Școlar Timiș, la cea de-a treia probă scrisă a BAC-ului s-au înscris 907 candidați, dintre care 801 vor fi evaluați la Matematică, iar 106 la Istorie.

Luni s-a desfășurat prima probă scrisă, la limba și literatura română, la care s-au prezentat 505 dintre cei 677 de candidați înscriși, iar unul a fost eliminat din examen pentru că a intrat în sală cu telefonul mobil.


Marți a avut loc proba scrisă la limba maternă, iar mâine se desfășoară ultima probă scrisă – la alegere a profilului și specializării.

Evaluarea competenţelor digitale are loc în intervalul 29 – 30 august, iar evaluarea competenţelor lingvistice într-o limbă de circulaţie internaţională este programată în zilele de 30 și 31 august.

Afişarea primelor rezultate, în centrele de examen și pe site-ul bacalaureat.edu.ro, este prevăzută pentru 1 septembrie (până la ora 12:00). În aceeaşi zi, vor putea fi depuse contestaţiile, între orele 12:00 și 16:00. Rezultatele finale vor fi făcute publice în 6 septembrie.

Nota minimă de promovare pentru fiecare disciplină este 5, iar media finală pentru promovarea examenului este minimum 6.

În total, în sesiunea august – septembrie a examenului de Bacalaureat s-au înscris din județul Timiș 1.508 candidați, dintre care 928 provin din promoția actuală, iar restul din cele anterioare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.