Panică lângă Timișoara: trecători „împușcați” de un tânăr care a scos o...

Panică lângă Timișoara: trecători „împușcați” de un tânăr care a scos o armă pe geamul unei mașini VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

pusca

Scene parcă desprinse din filmele de acțiune au avut loc, în această săptămână, la intrarea în Dumbrăvița. Un șofer a filmat secvența, iar ieri imaginile au fost postate pe Facebook.

În filmuleț poate fi observat un individ, aflat pe scaunul din dreapta față care, la un moment dat, scoate pe geamul mașinii o pușcă și se preface că împușcă trecători și bicicliști.

“Doi cocalari într-un Audi cu numere de București, împușcau ieri seară în Dumbrăvița, oamenii și bicicliștii de pe stradă cu o pușcă de Paintball. Mă întreb dacă polițiștii pot face ceva în situația asta? Unii nu mai judecă, iar polițiștii sunt în vacanță în luna august”, a scris, pe Facebook, cel care a filmat întreaga scenă.

Imediat, pe pagina de Facebook le-a răspuns internauților revoltați și șoferul mașinii, care a precizat că arma era o replică de plastic.

“Bună ziua, nu a fost deloc cum ați descris, nu a tras nimeni în niciun biciclist și în niciun om, nu înțeleg cum ați ajuns la ideea că eu aș fi de vina. Da, este arma mea, dar eu conduceam în acel moment, armă care este o replică de plastic, nu avea bateria cuplată și nici bile. Nu aș lăsa pe nimeni să-mi folosească arma într-un cadru public. Îmi pare rău că prietenul meu a creat o teamă, deși el nu a îndreptat arma spre nimeni și nici nu a avut vreo intenție să facă acest lucru.


Am fost și la poliție, am dat declarații, am avut și martori care îmi susțin opinia, dar îmi asum acest eveniment și vă garantez că nu se va repeta”, a afirmat șoferul mașinii.

Conform reprezentanților IPJ Timiș, după ce au vizualizat filmulețul pe Facebook, polițiștii timișeni au reușit imediat să-l identifice pe cel care a scos arma pe geam și l-au chemat la audieri.

“Un tânăr de 19 ani a scos pe geamul unei mașini o pușcă, replică neletală pentru airsoft, fiind amendat cu 5.000 de lei pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor. În urma cercetărilor, s-a stabilit că arma nu a fost folosită”, a arătat IPJ Timiș. De asemenea, polițișii timișeni au luat decizia de a confisca arma.

COCALAR ce impusca oamenii pe strada cu pusca de Paintball

Doi COCALARI intr-un Audi cu numere de Bucuresti, impuscau ieri seara in Dumbravita, oamenii si biciclistii de pe strada cu o pusca de Paintball. Ma intreb daca politistii pot face ceva in situatia asta? Unii nu mai judeca, iar politistii sunt in vacanta in luna august.

Publicată de Nesimtitii traficului din Timisoara pe Marţi, 7 August 2018

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.