Patru gagici mișto care iubesc muzica techno. Petrecere de neratat la Timișoara...

Patru gagici mișto care iubesc muzica techno. Petrecere de neratat la Timișoara VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
Nakadia va mixa în cadrul evenimentului Girls Love Techno la Timișoara

După o pauză de aproape 3 ani, conceptul Girls Love Techno se reîntoarce pe meleagurile timișorene pentru o ediție de neuitat în colaborare cu BlackOut în prezența beat-urilor electronice mult așteptate întreținute de Nakadia, Lea Dobricic, Tania și Vess.

Conceptul vine ca susținere a sexului frumos cu scopul de a demonstra că nu doar bărbații fac treabă bună în spatele pupitrului, ci și femeile în egală măsură, deseori peste nivelul așteptărilor publicului.


Nakadia este una dintre figurile mult îndrăgite, un nume des cerut de publicul bănățean, datorită carismei, producțiilor sale și skill-urilor greu de egalat în rândul DJ-ilor. A reușit cu succes să își croiască un drum ce a dus-o pe culmile clasamentelor muzicale, împărțind scenele cu artiști precum Sven Vath, Loco Dice, Solomun, etc.

Lea Dobricic, regina techno-ului sârbesc și-a făcut apariția în lumea muzicii electronice însă a devenit faimoasă abia în 2013 odată cu câștigarea trofeului BURN RESIDENCY. Din acel moment totul a devenit floare la ureche, se bucură de gig-uri și aprecieri din toate colțurile lumii. Tania și Vess, sunt de asemenea 2 nume ce promit mult în zona de minimal românesc și deși succesul lor nu depășește granițele țării în momentul de față, cei ce participă la evenimentele unde acestea își desfășoară activitatea, au doar cuvinte de laudă. Cu aceste patru nume inconfundabile, petrecerea ce urmează să aibă loc va fi una pe cinste. Evenimentul va avea loc în 14 septembrie sub numele de BlackOut × Girls Love Techno on the ROOF, la Shopping City Timișoara, de la ora 22.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.