Patru timișoreni sunt vicecampioni europeni la minifotbal. Un jucător din Liga a...

Patru timișoreni sunt vicecampioni europeni la minifotbal. Un jucător din Liga a IV-a Timiș a fost desemnat fotbalistul turneului de la Kiev

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Fed. de Minifotbal a României

Naționala României de minifotbal a devenit vicecampioană europeană ieri seară după ce a cedat în finală cu reprezentativa Cehiei. Nu mai puțin de patru jucători de la campioana MAV Sports Timișoara au fost implicați în meciurile naționalei la turneul organizat în Ucraina. Dragan Paulevici, atacant care în noul sezon va evolua la Deta, în D-Timiș, a fost desemnat de organizatori jucătorul miniEURO 2018! Un alt bănățean, Andrei Nemițanu, a înscris singurul gol al ”minitricolorilor” în ultimul act, cedat cu 1-4.

Nemițanu a marcat aseară la 0-3 și a oferit speranțe că România ar putea întoarce rezultatul.


Pe lângă el și Paulevici, naționala de minifotbal s-a bazat între buturi pe goalkeeperul Cosmin Amarinei, component al unei alte echipe din Liga a IV-a Timiș, Voința Mașloc. Celălalt timișorean din lot a fost Mircea Stupu. Toți cei patru au devenit campioni naționali în vară cu MAV Sports Timișoara.

Dragan Paulevici

În semifinale România a depășit Kazakhstanul, cu 5-3 după executarea loviturilor de departajare. În timp ce în sferturi a fost depășită reprezentativa Muntenegrului, scor 2-0. România câștigase toate partidele din grupa B a turneului european, în cadrul căreia a învins-o pe Spania cu 1-0 în ultimul joc.

Naționala de minifotbal a României deține cele mai multe titluri continentale în continuare: șase.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.