Cosmin Petruescu, la primul succes cu ASU Poli: ”Nu vom face nuntă”....

Cosmin Petruescu, la primul succes cu ASU Poli: ”Nu vom face nuntă”. Ce a spus Adrian Falub, tehnicianul lui ”U” Cluj, după eșec

0
DISTRIBUIȚI

ASU Politehnica a obținut o victorie mare în Liga a II-a, scor 1-0, cu Universitatea Cluj. A fost primul succes din acest sezon al ”Băieților în ghete” și totodată întâia reușită personală într-un meci oficial pentru tehnicianul Cosmin Petruescu la noua sa echipă. ”Conferențiarul” era încântat de atitudinea și determinarea elevilor săi în fața unei formații văzute cu șanse la promovare, dar subliniază că aceștia trebuie să rămână cu picioarele pe pământ.

„În primul rând ii felicit pe băieți, au fost admirabili ]n jocul de azi, mă bucur că in cele din urmă a ieșit soarele și pe strada noatră. Era normal, am avut mereu încredere în băieţi. Era normal să sperăm până la capăt. Jocul de astăzi a fost câștigat mai întâi cu sufletul și apoi cu mintea. Am avut și puțină șansă, dar puteam inscrie golul 2 la una dintre ocaziile din prima repriză”, a declarat Cosmin Petruescu.

”Mi-am propus la fiecare meci să incepem in forță, dar nu am reușit până acum. Până la urmă am obținut o victorie muncită. Moral eram datori față de suporteri, care și azi au fost admirabili, ne-au susținut pe toată durata partidei, și mai ales pe final când aveam nevoie mare de ei. Mă bucur că am reușit să rezistăm până la final. Mă bucur că forța grupului a avut câștig de cauză în fața valorii individuale”, a mai spus ”principalul” lui ASU Poli.

”E nevoie de timp, deși uneori știu că e aproape imposibil ce cer, suntem o echipă în plină reconstrucție, cu foarte mulți jucători noi veniți, inclusiv stafful, trebuie timp pentru a omogeniza tot ce înseamnă activitata la Politehnia Timișoara.


Nu a fost ușor, mă bucur că am găsit ințelegere… Atunci când am obținut rezultate mai puțn fericite nu am făcut tragedie, cu siguranță nu vom face nici acum nuntă după această victorie”, a adăugat ”Conferențiarul”.

Adrian Falub: ”Am pierdut un meci pe care nu ar fi trebuit să-l pierdem”

”U” Cluj a fost surprinsă de replica bănățenilor, care au deschis scorul după cinci minute prin Velici. Adrian Falub, tehnicianul ”șepcilor” consideră că echipei sale i-a lipsit inspirația în treimea finală.

”Am pierdut un meci pe care nu ar fi trebuit să-l pierdem, am venit după un joc bun. Din păcate am inceput foarte prost, e al doiea meci afară pe care-l tratăm așa. …Am luat și un gol stupid din aut. Ca și posesie, ca și mod de a ataca, am controlat jocul, dar nu am fost periculoși deși ne-am creat câteva ocazii în ambele reprize. Probabil dacă am fi înscris am fi obținut maximum un egal la felul în care am jucat astăzi. Am avut două ocazii mari de gol în repriza a doua. Am controlat ca posesie, dar nu am fost foarte clari, tot ce ajunge de la mijloc în ultima treime, vârful nu a știu să folosească mingile… Ne-a lipsit ultima pasă, execuția individuală”, a spus și Adrian Falub.

”Deocamdată campionatul e strâns. După 4-5 etape se vor vedea echipele, se vor pierde, nu e una care poate câștiga toate meciurie”, a precizat antrenorul lui ”U”.

”Sunt convins că au subestimat adversarul, ne-am prezentat fără o stare de spirit necesară să câștigăm acest meci… E o echipă puternică, organizată defensiv, a fost greu să-i desfacem apoi. Etapa trecută am jucat foarte bine și în deplasare nu reușim să înțelegem că fotbalul inseamnă altceva”, a conchis Falub.

Galeriei lui ”U” nu i-a picat bine eșecul de la Timișoara, deși aceștia și-au susținut necondiționat echipa, la final s-au auzit reproșuri: ”Rușine să vă fie!”, au strigat fanii.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.