Poliția în alertă. Conflict violent în fața Spitalului Județean din Timișoara UPDATE...

Poliția în alertă. Conflict violent în fața Spitalului Județean din Timișoara UPDATE 2 De unde și-a adus scandalagiul pistolul Glock

1
DISTRIBUIȚI

Poliția din Timiș este în alertă în urma unui scandal care a avut loc în această seară, în urmă cu puțin timp, în zona Spitalului Județean din Timișoara.

Conform primelor informații, totul a început cu un conflict între două clanuri țigănești la Buziaș, scandal mutat apoi în fața spitalului.


Ulterior, unii dintre cei implicați au fugit de la fața locului, cu mașinile, în direcția Buziaș. În timpul conflictului s-ar fi tras cel puțin un foc de armă de către unul dintre cei implicați. La fața locului sunt, în acest moment, mai multe echipaje ale poliției, fiind căutate mai multe vehicule cu care suspecții au fugit de la fața locului.

UPDATE 1 După o anchetă care a durat toată noaptea, polițiștii din Timiș au reușit identificarea bărbatului care a tras cu arma în scandalul din fața spitalului – un țigan din Buziaș, de 45 de ani. Imediat după incident, acesta a fugit, la volanul mașinii sale, spre Albina, în mare viteză, fiind pe punctul de a provoca un grav accident din cauza depășirilor nebunești. Anchetatorii au găsit asupra suspectului un pistol Glock, 9 mm, din care s-au tras mai multe focuri de armă.

UPDATE 2 La locul incidentului au fost descoperite trei tuburi de cartuș 9 mm. Bărbatul a adus arma ilegal din Italia, iar acum este audiat, fiind acuzat de contrabandă, uz de armă letală fără drept și deținere fără drept de armă letală.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.