Polițiștii locali au adunat gunoaiele de pe malurile Begăi. Deșeurile, observate din...

Polițiștii locali au adunat gunoaiele de pe malurile Begăi. Deșeurile, observate din șalupă FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-2119497287">

Mai mulți polițiști locali din Timișoara, din cadrul Biroului Patrulare Navală, s-au mobilizat, ieri, să participe la o nouă acțiune de ecologizare pe malurile Begăi. Au făcut-o în timpul lor liber.

Astfel, împreună cu reprezentanți ai Biroului de Salubrizare, aceștia au strâns zeci de saci cu gunoi, deșeurile fiind observate de polițiștii locali care patrulează cu șalupa pe Bega.

“S-a acționat de la Podul Traian până la Podul Dacilor, după ce la acțiunea anterioară organizată luna trecută tot pentru salubrizarea malurilor Canalului Bega s-a acționat de la Podul Muncii din zona Iosefin și până la Solventul. Astfel, în cadrul acțiunii de ieri au fost adunați peste 40 de saci cu gunoaie, atât de pe maluri cât și de pe luciul de apă. Și de această dată, ca de altfel la toate acțiunile de acest gen, polițiștii locali care au participat au fost cei aflați în timpul liber”, a transmis Poliția Locală Timișoara.

Astfel de acțiuni sunt organizate periodic de polițiștii locali din Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.